RESOLUCIÓ CLT/313/2011, de 31 de gener, per la qual es dóna publicitat a l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Indústries Culturals de 22 de desembre de 2010, pel qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de subvencions a festivals estratègics de música en viu.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Català de Les Indústries Culturals
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

CLT/313/2011, de 31 de gener, per la qual es dóna publicitat a l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Indústries Culturals de 22 de desembre de 2010, pel qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de subvencions a festivals estratègics de música en viu.

Atès l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Indústries Culturals adoptat en sessió de 22 de desembre de 2010, pel qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de subvencions a festivals estratègics de música en viu,

Resolc:

—1 Que es publiqui íntegrament al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Indústries Culturals de 22 de desembre de 2010, pel qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de subvencions a festivals estratègics de música en viu.

—2 Contra aquest Acord, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs d'alçada davant la persona titular del Departament de Cultura en el termini d'un mes a comptar de la publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya .

Barcelona, 31 de gener de 2011

Xavier Solà i Cabanas

President del Consell d'Administració

Acord

de 22 de desembre de 2010, del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Indústries Culturals, pel qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de subvencions a festivals estratègics de música en viu.

Vistos els articles 87 i següents del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat mitjançant el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i els preceptes de caràcter bàsic de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions;

D'acord amb l'article 7.2.i) dels Estatuts de l'Institut Català de les Indústries Culturals, aprovats pel Decret 100/2001, de 3 d'abril, el Consell d'Administració acorda:

Aprovar les bases que han de regir la concessió de subvencions a festivals estratègics de música en viu, que consten en l'annex d'aquest Acord.

Annex

—1 Objecte i incompatibilitats

1.1 L'objecte d'aquesta línia de subvencions es donar suport als festivals de música en viu que, per les seves característiques, tinguin un interès estratègic per al sector musical i que tinguin lloc durant l'any de concessió de la subvenció.

1.2 Només se subvencionarà, com a màxim, un festival de cadascun dels gèneres musicals següents: cançó d'autor; jazz; música clàssica; música antiga; música folc i tradicional; música avançada i electrònica, i pop rock.

1.3 Aquestes subvencions són incompatibles amb altres ajuts pel mateix projecte de l'Institut Català de les Indústries Culturals, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i organismes dependents.

1.4 Aquestes subvencions són compatibles amb altres ajuts pel mateix projecte de la resta de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i organismes dependents, així com d'altres administracions públiques i entitats públiques o privades, i amb altres ingressos o recursos per a la mateixa finalitat.

—2 Destinataris/àries

2.1 Poden optar a les subvencions les empreses de caràcter privat domiciliades a Catalunya o d'un estat membre de la Unió Europea o associat a l'Espai Econòmic Europeu amb establiment operatiu a Catalunya, així com les entitats privades sense afany de lucre domiciliades a Catalunya.

2.2 Queden excloses les societats i entitats privades els directius de les quals perceben remuneracions que, segons el criteri motivat de l'òrgan concedent, atenent les circumstàncies de l'entitat i del perceptor de la remuneració, són manifestament desproporcionades. S'entén per directiu o directiva la persona que exercita funcions executives i d'administració.

—3 Requisits

Per poder optar a les subvencions s'han de complir els requisits següents:

  1. El festival ha de tenir un pressupost mínim de contractació artística de 45.000 euros i un mínim de 150.000 euros de pressupost total.

  2. El festival ha d'oferir un mínim de 12 concerts.

  3. Les formacions musicals majoritàriament compostes per intèrprets residents a Catalunya han de representar, com a mínim, el 20% del pressupost de contractació del festival o bé un mínim del 30% del total de les actuacions que s'ofereixin.

  4. El festival s'ha de dedicar exclusivament a un dels gèneres musicals esmentats a la base 1.2.

  5. Els concerts han de ser majoritàriament amb entrades de pagament.

    —4 Quantia

    La quantia de les subvencions es determina en funció de les disponibilitats pressupostàries, el cost del projecte i la puntuació derivada de l'aplicació dels criteris de valoració.

    —5 Documentació

    5.1 Les sol·licituds han d'anar acompanyades de la documentació següent:

    1. Documentació general.

    2. a) Documentació comuna a totes les persones destinatàries:

  6. Còpia compulsada del document d'identitat personal, en el cas de persones físiques, o del document d'identificació fiscal, en la resta de casos, de la persona sol·licitant.

    No cal aportar aquests documents si s'autoritza l'òrgan gestor per consultar les dades corresponents. Aquesta autorització consta en el formulari de sol·licitud normalitzat.

    En el cas que sigui una persona jurídica, l'òrgan instructor comprova d'ofici les dades relatives a la personalitat jurídica i la capacitat d'obrar de l'entitat als registres corresponents.

  7. Quan s'actuï en nom d'altri:

    b.1) Còpia compulsada del document d'identitat de la persona signant de la sol·licitud. No cal aportar aquesta documentació si aquesta persona autoritza l'Institut Català de les Indústries Culturals per consultar les dades d'identitat. Aquesta autorització s'inclou en el formulari de sol·licitud normalitzat.

    b.2) Còpia compulsada de la documentació acreditativa de la representació amb què actua, si no s'ha d'inscriure en un registre. En el cas contrari, l'òrgan instructor comprova d'ofici les dades relatives a la representació al registre corresponent.

    No cal aportar els documents indicats en les lletres a) i b) en cas que la persona sol·licitant ja els hagi presentat anteriorment a l'Administració de la Generalitat o a l'Institut Català de les Indústries Culturals, sempre que no hagin transcorregut més de cinc anys des de la seva presentació i no hagin experimentat cap modificació. En aquest supòsit cal indicar clarament la data i l'òrgan o dependència en què van ser presentats i el procediment a què feien referència. Si l'Institut Català de les Indústries Culturals, per causes alienes a la seva actuació, no pot aconseguir els documents, ha de requerir la persona sol·licitant que els aporti en el termini de deu dies hàbils.

  8. Declaració responsable de no estar sotmès a cap dels supòsits...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR