RESOLUCIÓ CMC/2824/2009, de 2 d'octubre, per la qual es dóna publicitat a l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Indústries Culturals de 30 de setembre de 2009, pel qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de subvencions a entitats i empreses que gestionin sales de música de Catalunya que programin música en viu de caràcter professional, per a la millora d'infraestructura i/o l'adquisició d'equipament.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Català de Les Indústries Culturals
Rango de LeyResolució

BODY LINK="#0000ff" VLINK="#800080">

RESOLUCIÓ

CMC/2824/2009, de 2 d'octubre, per la qual es dóna publicitat a l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Indústries Culturals de 30 de setembre de 2009, pel qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de subvencions a entitats i empreses que gestionin sales de música de Catalunya que programin música en viu de caràcter professional, per a la millora d'infraestructura i/o l'adquisició d'equipament.

Atès l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Indústries Culturals adoptat en la sessió de 30 de setembre de 2009, pel qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de subvencions a entitats i empreses que gestionin sales de música de Catalunya que programin música en viu de caràcter professional, per a la millora d'infraestructura i/o l'adquisició d'equipament,

Resolc:

.1 Que es publiqui íntegrament al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Indústries Culturals de 30 de setembre de 2009, pel qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de subvencions a entitats i empreses que gestionin sales de música de Catalunya que programin música en viu de caràcter professional, per a la millora d'infraestructura i/o l'adquisició d'equipament .

.2 Contra aquest Acord, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs d'alçada davant el/la conseller/a de Cultura i Mitjans de Comunicació en el termini d'un mes a comptar de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 2 d'octubre de 2009

Lluís Noguera i Jordana

President del Consell d'Administració

ACORD

de 30 de setembre de 2009, del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Indústries Culturals, pel qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de subvencions a entitats i empreses que gestionin sales de música de Catalunya que programin música en viu de caràcter professional, per a la millora d'infraestructura i/o l'adquisició d'equipament.

Vistos els articles 87 i següents del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat mitjançant el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i els preceptes de caràcter bàsic de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions;

D'acord amb l'article 7.2.i) dels Estatuts de l'Institut Català de les Indústries Culturals, aprovats pel Decret 100/2001, de 3 d'abril, el Consell d'Administració acorda:

.1 Aprovar les bases que han de regir la concessió de subvencions a entitats i empreses que gestionin sales de música de Catalunya que programin música en viu de caràcter professional, per a la millora d'infraestructura i/o l'adquisició d'equipament, que consten en l'annex d'aquest Acord.

.2 Derogar les bases publicades mitjançant la Resolució CMC/2757/2008, de 26 d'agost, per la qual es dóna publicitat a l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Indústries Culturals de 31 de juliol de 2008, pel qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de subvencions a entitats i empreses que gestionin sales de música de Catalunya que programin música en viu de caràcter professional, per a la millora d'infraestructura i/o l'adquisició d'equipament.

Annex

Bases

.1 Objecte i incompatibilitats

1.1 Aquestes bases tenen per objecte la concessió de subvencions a entitats i empreses que gestionin sales de música de Catalunya que programin música en viu de caràcter professional, per a la millora d'infraestructura i/o l'adquisició d'equipament en les modalitats següents:

  1. Subvencions a sales per a la millora d'infraestructures.

  2. Subvencions a sales per a l'adquisició d'equipaments.

    1.2 En la modalitat a) no s'inclou com a despesa subvencionable la relativa als honoraris de professionals en la redacció del projecte.

    1.3 En queden excloses les despeses realitzades en concepte de manteniment, així com les despeses de millora d'infraestructura i/o l'adquisició d'equipament per a usos que no siguin exclusivament artístics i les operacions d'arrendament financer contractades.

    1.4 Als efectes d'aquestes bases, es consideren equipament els elements audiovisuals necessaris per a la gravació i l'emissió, a l'interior de les sales, de les actuacions en viu programades, així com els equips de llum, so i l'instrumental que la sala posa a disposició dels artistes (backline) per a les seves actuacions de música en viu.

    1.5 Les activitats per a la modalitat a) s'han de dur a terme entre l'1 de gener de l'any de publicació de convocatòria corresponent i el 30 d'abril de l'any posterior de publicació de la convocatòria.

    1.6 Les activitats per la modalitat b) s'han de dur a terme entre l'1 de gener i el 31 de desembre de l'any de publicació de la convocatòria corresponent. 1.7 Les subvencions que es concedeixen d'acord amb aquestes bases no són compatibles amb altres ajuts per al mateix projecte de l'Institut Català de les Indústries Culturals, del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya i organismes dependents.

    1.8 Les subvencions que es concedeixen d'acord amb aquestes bases són compatibles amb altres ajuts per al mateix projecte de la resta de la Generalitat de Catalunya i organismes dependents, així com d'altres administracions públiques i entitats públiques o privades, i amb altres ingressos o recursos per a la mateixa finalitat, sense perjudici del que estableix la base 15.

    .2 Destinataris/àries

    Poden optar a les subvencions les entitats privades sense afany de lucre domiciliades a Catalunya, i les empreses de caràcter privat que estiguin domiciliades a Catalunya o en un estat membre de la Unió Europea o de l'Espai Econòmic Europeu amb establiment permanent a Catalunya, que gestionin i siguin titulars en règim de propietat, arrendament, usdefruit, concessió administrativa o de qualsevol altre títol jurídic adequat, de sales de Catalunya que programin música en viu.

    .3 Requisits

    Per poder optar a la subvenció s'hauran de complir els requisits següents:

    3.1 En el cas d'optar a subvencions per a l'adquisició d'equipaments la persona sol·licitant ha de comprometre's a destinar la dotació de l'equipament adquirit mitjançant la subvenció a la finalitat prevista durant un període mínim de tres anys. En el cas d'optar a subvencions per a la millora d'infraestructures la persona sol·licitant ha de garantir l'ús de la sala per a la programació de música en viu durant un termini mínim de cinc anys.

    3.2 Cal acreditar que en la sala s'han realitzat un mínim de vint actuacions de música en viu, en el període comprès entre l'1 de gener de l'any de la publicació de la convocatòria corresponent i el termini màxim de presentació de sol·licituds establert en l'esmentada convocatòria.

    3.3 La persona sol·licitant ha de garantir la disponibilitat de la sala d'acord amb el que estableix la base 5.

    .4 Quantia

    Les subvencions són concedides en funció de les disponibilitats pressupostàries i de la puntuació obtinguda d'acord amb els criteris de valoració que estableix la base 8. Les subvencions que es concedeixen d'acord amb aquestes bases no poden superar el 33% del cost total del projecte, IVA no inclòs, amb un màxim de 100.000 euros.

    .5 Documentació

    Les sol·licituds han d'anar acompanyades de la documentació següent:

    5.1 Documentació general.

    5.1.a) Documentació comuna a totes les persones destinatàries.

  3. Còpia compulsada del document d'identitat i número d'identificació fiscal de la persona sol·licitant. En el cas de persones físiques, no cal aportar aquest document si autoritza l'Institut Català de les Indústries Culturals per consultar...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR