RESOLUCIÓ CMC/1176/2008, de 8 d'abril, per la qual es dóna publicitat a l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Indústries Culturals de 2 d'abril de 2008, pel qual es modifiquen les bases que han de regir la concessió de subvencions a produccions de teatre i de circ per a un muntatge en concret.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Català de Les Indústries Culturals
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

CMC/1176/2008, de 8 d'abril, per la qual es dóna publicitat a l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Indústries Culturals de 2 d'abril de 2008, pel qual es modifiquen les bases que han de regir la concessió de subvencions a produccions de teatre i de circ per a un muntatge en concret.

Atès l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Indústries Culturals adoptat en la sessió de 2 d'abril de 2008, que va aprovar la modificació de les bases que han de regir la concessió de subvencions a produccions de teatre i de circ per a un muntatge en concret, específicament les bases 3.2 i 3.3, publicades mitjançant la Resolució CMC/304/2008, de 28 de gener,

Resolc:

.1 Que es publiqui íntegrament al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Indústries Culturals de 2 d'abril de 2008, pel qual es modifiquen les bases que han de regir la concessió de subvencions a produccions de teatre i de circ per a un muntatge en concret, publicades mitjançant la Resolució CMC/304/2008, de 28 de gener (DOGC núm. 5068, de 12.2.2008), el qual figura com a annex a aquesta Resolució.

.2 Contra l'Acord del Consell d'Administració, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs d'alçada davant el/la conseller/a de Cultura i Mitjans de Comunicació en el termini d'un mes des de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 8 d'abril de 2008

Lluís Noguera i Jordana

President del Consell d'Administració

ACORD

de 2 d'abril de 2008, pel qual es modifiquen les bases que han de regir la concessió de subvencions a produccions de teatre i de circ per a un muntatge en concret

Per l'Acord de 18 de desembre de 2007, el Consell d'Administració de l'Institut Català de les Indústries Culturals va aprovar les bases que han de regir la concessió de subvencions a produccions de teatre i de circ per a un muntatge en concret, publicades mitjançant la Resolució CMC/304/2008, de 28 de gener (DOGC núm. 5068, de 12.2.2008).

Atès l'informe del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR