RESOLUCIÓ CMC/911/2008, de 20 de març, per la qual es dóna publicitat a l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Indústries Culturals pel qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de subvencions mitjançant convenis triennals de col·laboració amb companyies i empreses de producció teatral i de circ i empreses gestores de sales de teatre amb producció pròpia.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Català de Les Indústries Culturals
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

CMC/911/2008, de 20 de març, per la qual es dóna publicitat a l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Indústries Culturals pel qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de subvencions mitjançant convenis triennals de col·laboració amb companyies i empreses de producció teatral i de circ i empreses gestores de sales de teatre amb producció pròpia.

Atès l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Indústries Culturals adoptat en sessió de 30 de gener de 2008, pel qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de subvencions mitjançant convenis triennals de col·laboració amb companyies i empreses de producció teatral i de circ i empreses gestores de sales de teatre amb producció pròpia,

Resolc:

.1 Que es publiqui íntegrament al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya l'Acord del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Indústries Culturals adoptat en sessió de 30 de gener de 2008, pel qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de subvencions mitjançant convenis triennals de col·laboració amb companyies i empreses de producció teatral i de circ i empreses gestores de sales de teatre amb producció pròpia.

.2 Contra aquest Acord, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs d'alçada davant el/la conseller/a de Cultura i Mitjans de Comunicació en el termini d'un mes a comptar de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 20 de març de 2008

Lluís Noguera i Jordana

President del Consell d'Administració

ACORD

de 30 de gener de 2008, del Consell d'Administració de l'Institut Català de les Indústries Culturals, pel qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de subvencions mitjançant convenis triennals de col·laboració amb companyies i empreses de producció teatral i de circ i empreses gestores de sales teatrals amb producció pròpia

Vistos els articles 87 i següents del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat mitjançant el Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i els preceptes de caràcter bàsic de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions,

D'acord amb l'article 7.2.i) dels Estatuts de l'Institut Català de les Indústries Culturals, aprovats pel Decret 100/2001, de 3 d'abril, el Consell d'Administració acorda:

Aprovar les bases que han de regir la concessió de subvencions mitjançant convenis triennals de col·laboració amb companyies i empreses de producció teatral i de circ i empreses gestores de sales teatrals amb producció pròpia, que consten a l'annex d'aquest Acord.

Annex

Bases

.1 Objecte i incompatibilitats

1.1 L'objecte d'aquesta línia de subvencions és donar suport a les activitats de producció teatral i de circ de caràcter professional mitjançant convenis triennals de col·laboració en les modalitats següents:

  1. Convenis triennals de col·laboració amb companyies de teatre i de circ.

  2. Convenis triennals de col·laboració amb empreses de producció teatral i de circ.

  3. Convenis triennals de col·laboració amb empreses gestores de sales de teatre amb producció pròpia.

    Aquestes subvencions estan destinades a donar suport al manteniment de les activitats de les companyies i empreses de producció teatral i de circ i empreses gestores de sala amb producció pròpia.

    1.2 Les subvencions que es concedeixen d'acord amb aquestes bases no són compatibles amb les subvencions de l'Institut Català de les Indústries Culturals a produccions de teatre i de circ per a un muntatge en concret, ni amb altres ajuts pel mateix concepte d'aquest Institut i del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya i organismes dependents.

    1.3 Les subvencions que es concedeixen d'acord amb aquestes bases són compatibles amb altres subvencions pel mateix concepte de la resta de la Generalitat de Catalunya i organismes dependents, així com d'altres administracions públiques i entitats públiques o privades, sens perjudici del que preveu la base 15.

    .2 Destinataris/àries

    2.1 Per a la modalitat a) de la base 1.1:

    Hi poden optar les companyies professionals de teatre o de circ, constituïdes com a empreses domiciliades a Catalunya o en un estat membre de la Unió Europea o de l'Espai Econòmic Europeu amb establiment permanent a Catalunya, que acreditin una trajectòria artística consolidada i que hagin mantingut continuadament la seva activitat, com a mínim durant els tres anys anteriors al de la publicació de la convocatòria.

    2.2 Per a la modalitat b) de la base 1.1:

    Hi poden optar les empreses de producció teatral i de circ, domiciliades a Catalunya o en un estat membre de la Unió Europea o de l'Espai Econòmic Europeu amb establiment permanent a Catalunya, que hagin mantingut continuadament la seva activitat, com a mínim durant els tres anys anteriors al de la publicació de la convocatòria.

    2.3 Per a la modalitat c) de la base 1.1:

    Hi poden optar les empreses domiciliades a Catalunya o en un estat membre de la Unió Europea o de l'Espai Econòmic Europeu, amb establiment permanent a Catalunya, que gestionin la programació d'una sala de teatre, o més d'una si estan ubicades al mateix edifici, amb producció pròpia, que hagin mantingut continuadament la seva activitat professional, com a mínim durant els tres anys anteriors al de la publicació de la convocatòria.

    2.4 No hi poden optar les entitats sense finalitat de lucre.

    .3 Requisits

    3.1 Per a la modalitat a) de la base 1.1:

    3.1.1 Les empreses sol·licitants hauran d'haver complert els requisits següents durant els tres anys anteriors a l'any de publicació de la convocatòria:

  4. Haver disposat d'una estructura bàsica de funcionament per dur a terme la seva activitat, entenent-se com a estructura bàsica tant la infraestructura com el personal de gestió.

  5. Haver mantingut contractat laboralment de manera continuada un mínim del 50% de l'equip artístic i tècnic de la companyia.

  6. Haver produït un mínim d'un espectacle l'any, tret d'aquells casos en què l'explotació d'un espectacle sigui més llarga d'un any.

  7. Haver realitzat un mínim de 100 representacions l'any si la companyia ha fet programació regular a la ciutat de Barcelona, o bé un mínim de 60 si no és així.

    3.1.2 En el cas que es concedeixi la subvenció, les companyies s'han de comprometre a complir els requisits esmentats a l'apartat anterior, durant els anys de vigència del conveni, com a mínim.

    3.1.3 En qualsevol cas, el projecte presentat ha de preveure durant els tres anys de vigència del conveni els requisits següents:

  8. Realitzar un mínim del 20% de les seves representacions a Catalunya cada any.

  9. En les seves representacions a Catalunya la llengua de representació ha de ser el català, tret que es tracti de textos de la literatura universal representats en la seva llengua original.

  10. Assegurar el cofinançament (recursos propis o aportacions de terceres persones) de, com a mínim, el 50% del seu projecte cada any.

    3.2 Per a la modalitat b) de la base 1.1:

    3.2.1 Les empreses sol·licitants hauran d'haver complert els requisits següents durant els tres anys anteriors a l'any de publicació de la convocatòria:

  11. Haver disposat d'una estructura bàsica de funcionament per dur a terme la seva activitat, entenent-se com a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR