ORDRE PRE/232/2004, de 21 de juny, per la qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de subvencions a les universitats catalanes per al manteniment de centres d'autoaprenentatge de la llengua catalana.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyOrdre

ORDRE PRE/232/2004, de 21 de juny, per la qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de subvencions a les universitats catalanes per al manteniment de centres d'autoaprenentatge de la llengua catalana.

Atès que l'article 37 de laLlei 1/1998, de 7 de gener, de política lingüística, disposa que el Govern de la Generalitat de Catalunya ha de fomentar l'ús del català en les activitats laborals, professionals, mercantils, publicitàries, culturals, associatives, esportives, lúdiques i de qualsevol altra mena;

Atès l'article 17 del Decret 68/2004, de 20 de gener, d'estructuració i de reestructuració de diversos departaments de l'Administració de la Generalitat i els articles 1 i 3 del Decret 195/2004, de 24 de febrer, de reestructuració parcial del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, en els quals, respectivament, es descriuen les funcions i la ubicació en l'estructura de l'Administració de la Generalitat de la Secretaria de Política Lingüística;

D'acord amb els articles 87 i següents del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre,

Ordeno:

Article únic

S'aproven les bases que han de regir la concessió de subvencionsa les universitats catalanes per al manteniment de centres d'autoaprenentatge de la llengua catalana, les quals figuren a l'annex d'aquesta Ordre.

Disposició final

Aquesta Ordre entra en vigor l'endemà de la seva publicació al DOGC.

Contra aquesta Ordre o les seves bases es pot interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la seva publicació, segons elque preveu l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Barcelona, 21 de juny de 2004

Josep Bargalló Valls

Conseller en Cap

Annex

Bases

.1 Objecte i destinataris

L'objecte és la concessió de subvencions per al manteniment dels centres d'autoaprenentatge de la llengua catalana de les universitats, adreçats al professorat, al personal d'administració i serveis i als estudiants. Aquests ajuts es concediran d'acord amb les convocatòries anuals que abasten el període d'octubre de l'any anterior a la convocatòria a juny de l'any de la convocatòria.

.2 Règim jurídic

Les subvencions que regula aquesta Ordre es regeixen per aquestes bases específiques i pel que estableixenels articles 87 i següents del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i altres disposicions legals aplicables.

.3 Quantia de les subvencions

Les subvencions cobreixen coma màxim el 50% del cost estimat de les hores dels assessors que estiguin contractats exclusivament per atendre els centres a partir de l'aplicació del barem que s'establirà a cada convocatòria.

.4 Condicions

Els...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR