ORDRE ECO/112/2012, de 25 d'abril, per la qual es modifica l'Ordre IRP/369/2009, de 29 de juliol, per la qual es determinen les categories de premis i els imports destinats a aquestes, i es regula la creació d'un fons de reserva de la loteria Lotto 6/49 i de les seves variants.

Fecha de Entrada en Vigor 6 de Mayo de 2012
SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

El Decret 119/2009, de 28 de juliol, pel qual s’aprova el Reglament de la loteria Lotto 6/49 i de les seves variants, organitzada per l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat de Catalunya, estableix que la persona titular del departament competent en matèria de joc regularà mitjançant ordre, a proposta de l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat de Catalunya, les categories de premis, la distribució dels imports d’aquests entre les diferents categories, i la creació de fons de reserva i les seves particularitats amb la finalitat de garantir els imports de determinades categories de premis.

Mitjançant l’Ordre IRP/369/2009, de 29 de juliol, es va desplegar la regulació de les categories de premis i els imports destinats a aquestes, i de la creació d’un fons de reserva, de la loteria Lotto 6/49 i de les seves variants.

L’evolució experimentada darrerament pel sector del joc a Catalunya, fa convenient implementar innovacions derivades de l’aplicació de les noves polítiques en matèria de joc, que comporten l’adequació de determinats aspectes a les circumstàncies del context actual, amb la introducció d’innovacions que facin més atractiva la participació en el joc de la loteria Lotto 6/49, i que es tradueixen en la introducció d’un número denominat “Plus”, que s’obté amb la realització d’un nou sorteig, i amb el que s’ofereixen més opcions de premi que les existents fins ara per a aquesta loteria, fet que comporta la necessitat d’adequar el desplegament normatiu relatiu a les categories de premis d’aquesta loteria.

Raons tecnològiques, comercials i de planificació en el temps, en funció dels paràmetres i dels criteris comercials i econòmics aplicables amb l’objectiu d’obtenir el millor impacte en el mercat, fan aconsellable que l’entrada en vigor de la present Ordre sigui immediata i, a més, coincident amb la data d’inici de la comercialització de la nova modalitat de la loteria Lotto 6/49.

Per tant, a proposta del Consell d’Administració de l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat de Catalunya, i fent ús de les facultats que m’atribueix la disposició final primera del Decret esmentat,

Ordeno:

Article únic

Modificació de l’Ordre IRP/369/2009, de 29 de juliol, per la qual es determinen les categories de premis i els imports destinats a aquestes, i es regula la creació d’un fons de reserva, de la loteria Lotto 6/49 i de les seves variants.

  1. Es...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR