ORDRE IRP/369/2009, de 29 de juliol, per la qual es determinen les categories de premis i els imports destinats a aquestes, i es regula la creació d'un fons de reserva, de la loteria Lotto 6/49 i de les seves variants.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Interior, Relacions Institucionals i Participacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IRP/369/2009, de 29 de juliol, per la qual es determinen les categories de premis i els imports destinats a aquestes, i es regula la creació d'un fons de reserva, de la loteria Lotto 6/49 i de les seves variants.

El Decret 119/2009, de 28 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la loteria Lotto 6/49 i de les seves variants, organitzada per l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat de Catalunya, estableix que la persona titular del departament competent en matèria de joc regularà mitjançant ordre, a proposta de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat de Catalunya, les categories de premis, la distribució dels imports d'aquests entre les diferents categories, i la creació de fons de reserva i les seves particularitats amb la finalitat de garantir els imports de determinades categories de premis.

Per tant, a proposta del Consell d'Administració de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat de Catalunya, i fent ús de les facultats que m'atribueixen les disposicions finals primera i segona del Decret esmentat,

Ordeno:

Article 1

Objecte

L'objecte d'aquesta Ordre és la regulació i la determinació de les categories de premis, la distribució de l'import d'aquests entre les diferents categories, i la creació d'un fons de reserva i les seves particularitats amb la finalitat de garantir l'import del premi de la categoria 6/6, de la loteria Lotto 6/49 i de les seves variants.

Article 2

Premis i fons de reserva de la Lotto 6/49

2.1 S'estableixen 5 (cinc) categories de premis en funció dels números considerats encertats per ser coincidents amb els de la combinació guanyadora:

6/6: 6 (sis) números encertats.

5/6+C: 5 (cinc) números i el complementari encertats.

5/6: 5 (cinc) números encertats.

4/6: 4 (quatre) números encertats.

3/6: 3 (tres) números encertats.

Una aposta premiada donarà dret a percebre només el premi superior que correspongui a alguna d'aquestes cinc categories esmentades.

2.2 S'estableix un premi de reintegrament per al cas que el número que amb aquesta denominació conté el bitllet coincideixi amb el número guanyador del reintegrament.

2.3 La distribució de la quantitat destinada a premis entre les diferents categories és la següent:

6/6: 50% (cinquanta per cent) de la diferència entre la quantitat destinada a premis i els premis del reintegrament.

5/6+C: 5% (cinc per cent) de la diferència entre la quantitat destinada a premis i els premis del reintegrament.

5/6: 5% (cinc per cent) de la diferència entre la quantitat destinada a premis i els premis del reintegrament.

4/6: 10% (deu per cent) de la diferència entre la quantitat destinada a premis i els premis del reintegrament.

3/6: 30%...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR