ORDRE ENS/326/2002, de 19 de setembre, per la qual es deroga l'Ordre de 30 de setembre de 1987, que estableix el cens d'associacions, federacions i confederacions d'alumnes i de pares d'alumnes dels centres docents de nivell no universitari de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorInstitut Català de Seguretat Viària
Rango de LeyOrdre

ORDRE ENS/326/2002, de 19 de setembre, per la qual es deroga l'Ordre de 30 de setembre de 1987, que estableix el cens d'associacions, federacions i confederacions d'alumnes i de pares d'alumnes dels centres docents de nivell no universitari de Catalunya.

El Decret 197/1987, de 19 de maig, que regula les associacions d'alumnes, i el Decret de 202/1987, de 19 de maig, que regula les associacions de pares d'alumnes, van preveure que el Departament d'Ensenyament establís un cens d'associacions, federacions i confederacions d'alumnes i pares d'alumnes.

En aquest sentit, l'Ordre de 30 de setembre de 1987, per la qual s'estableix el cens d'associacions, federacions i confederacions d'alumnes i de pares d'alumnes dels centres docents de nivell no universitari de Catalunya, modificada per l'Ordre de 19 d'abril de 1993, va encarregar el cens a la Secció d'Ajuts a l'Estudi de la Direcció General de Promoció Educativa.

Mitjançant el Decret 206/1999, de 27 de juliol, s'aprova el Reglament d'organització i funcionament del Registre d'associacions, el qual s'adscriu a la Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques del Departament de Justícia. Atès que en l'esmentat Registre s'han d'inscriure les constitucions, les modificacions, i les cancel-lacions de les associacions, i que el Departament d'Ensenyament i el Registre d'Associacions s'han connectat informàticament per poder disposar de les consultes a la mateixa base de dades, s'hauria de deixar sense efecte l'esmentat cens d'associacions, federacions i confederacions d'alumnes i de pares d'alumnes.

Per tot això, a proposta de la Direcció General de Centres Docents,

Ordeno:

Article 1

Derogar l'Ordre de 30 de setembre de 1987, per la qual s'estableix el cens d'associacions, federacions i confederacions d'alumnes i de pares d'alumnes dels centres docents de nivell no universitari de Catalunya, modificada per l'Ordre de 19 d'abril de 1993.

Article 2

Deixar sense efecte el cens d'associacions, federacions i confederacions d'alumnes i de pares d'alumnes dels centres docents de nivell no universitari del Departament d'Ensenyament .

Article 3

Totes aquelles associacions que tinguin alguna relació amb el Departament d'Ensenyament faran servir el mateix número de registre que li hagi estat assignat pel Registre d'associacions del Departament de Justícia.

Contra aquesta Ordre, que exhaureix la via...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR