DECRET 349/1987, de 23 de novembre, de creació de diversos centres públics de Formació Permanent d'Adults.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

La Llei 14/1970, de 4 d'agost, General d'Educació i Finançament de la Reforma Educativa, ofereix la possibilitat, a tots els ciutadans que ho desitgin, d'incorporar-se o reincorporar-se al sistema educatiu, una vegada superat el període d'escolarització obligatòria.

A fi de consolidar la xarxa d'aules públiques de Formació Permanent d'Adults, i d'acord amb el que disposen els articles 44, 45 i 91 de la Llei General d'Educació; el Decret 361/1983, de 4 d'agost, sobre la Formació Permanent d'Adults en el nivell d'Educació General Bàsica; i l'Ordre de 3 de maig de 1984, per la qual s'estableixen els requisits d'ordre material i funcional que han de reunir els centres i les aules de Formació Permanent d'Adults, a proposta del Conseller d'Ensenyament i amb l'acord previ del Consell Executiu, Decreto:

Article 1

Es creen els centres públics de Formació Permanent d'Adults que consten detallats a l'annex d'aquest Decret.

Article 2

Aquests centres funcionaran plenament i exclusiva per a l'ensenyament a adults, amb una organització flexible i en funció de les necessitats educatives de la zona en la qual estiguin ubicats.

Article 3

S'autoritza el Conseller d'Ensenyament per fixar la data de començament de les activitats dels centres públics esmentats i per adoptar les mesures necessàries per a l'execució del que disposa aquest Decret. Barcelona, 23 de novembre de 1987

Jordi Pujol President de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR