DECRET 108/2009, de 14 de juliol, de cessament, nomenament i ratificació de membres del Consell Escolar de Catalunya.

SecciónDiversos
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

DECRET

108/2009, de 14 de juliol, de cessament, nomenament i ratificació de membres del Consell Escolar de Catalunya.

D'acord amb el que estableixen els articles 4.1 a), h), p) i 6 de la Llei 25/1985, de 10 de desembre, dels consells escolars, a sol·licitud de la Federació d'Ensenyament USOC, la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya, i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, cal cessar, nomenar i ratificar diversos membres del Consell Escolar de Catalunya.

En virtut d'això, de conformitat amb el que preveu l'article 5 de l'esmentada Llei 25/1985, de 10 de desembre, a proposta del conseller d'Educació i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

Article 1

El senyor Lluís Monerris i Pes cessa com a membre del Consell Escolar de Catalunya en representació del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, i se li agraeixen els serveis prestats.

Article 2

El nomenament de la senyora Sònia Villoro Lacosta com a membre del Consell Escolar de Catalunya en representació del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, amb efectes fins al 10 d'agost de 2013.

Article 3

La ratificació com a membres del Consell Escolar de Catalunya de les persones que tot seguit s'indiquen i en representació dels sectors i pel període que s'hi esmenten:

Senyor Francesc Portalés i Claramonte, en representació del sector de professorat de nivells educatius corresponents a l'àmbit no universitari, amb efectes fins al 30 de juny de 2013.

Senyor Ricard Aymerich i Balagueró, en...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR