ORDRE ARP/333/2002, de 2 d'octubre, per la qual es modifica el procediment per a la concessió dels ajuts per a la cessió de llet i determinats productes lactis als alumnes de centres escolars.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE ARP/333/2002, de 2 d'octubre, per la qual es modifica el procediment per a la concessió dels ajuts per a la cessió de llet i determinats productes lactis als alumnes de centres escolars.

L'Ordre ARP/274/2002, de 17 de juliol (DOGC núm. 3689, de 31.7.2002), regula el procediment per a la concessió dels ajuts comunitaris per a la cessió de llet i determinats productes lactis als alumnes de centres escolars a Catalunya, i preveu que els centres escolars puguin adherir-se a la línia d'ajut en data posterior al 15 d'octubre, així com que els proveïdors autoritzats puguin sol-licitar l'ajut i el seu pagament en el termini dels quatre mesos posteriors al del consum de la llet o el producte lacti.

Aquesta previsió pot comportar que l'òrgan gestor de l'ajut desconegui l'adhesió de determinats centres escolars a la línia d'ajut durant un període de temps que podria arribar fins a quatre mesos des de la data de l'adhesió, la qual cosa dificulta la bona gestió de la línia d'ajut i, per tant, resulta convenient modificar l'esmentada previsió.

En conseqüència, en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Modificar els articles 4.3, 4.4, 6.3 i 8.f) de l'Ordre ARP/274/2002, de 17 de juliol, per la qual es regula el procediment per a la concessió dels ajuts per a la cessió de llet i determinats productes lactis als alumnes de centres escolars, els quals queden redactats de la manera següent:

"4.3 Els centres escolars que sol-licitin els ajuts directament al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca hauran d'haver concertat prèviament el subministrament amb proveïdors autoritzats i lliurar al Departament, per a cada curs escolar, el document de compromís per a la recepció de la subvenció d'acord amb el model normalitzat que els facilitaran les delegacions territorials, les oficines comarcals i els serveis centrals del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca. Aquest document serà signat pel director o per una altra persona legitimada per obligar el centre escolar, al qual s'hi adjuntarà un llistat amb el nom i els cognoms, relacionats per ordre alfabètic, de tots els alumnes que en siguin beneficiaris. El centre escolar podrà relacionar els alumnes agrupats per nivell d'ensenyament.

"Els centres escolars hauran de lliurar una còpia del document de compromís al proveïdor autoritzat amb el qual hagin concertat el subministrament de la llet o del producte lacti.

Als efectes del subministrament amb subvenció de la llet o el producte...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR