DECRET 175/1991, de 30 de juliol, de regulació de l'aplicació de l'acord sobre les relacions cinematogràfiques entre Espanya i la Unió de Repúbliques Socialistes Soviètiques.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyDecret

Vist l'acord sobre les relacions cinematogràfiques entre el Regne d'Espanya i la Unió de Repúbliques Socialistes Soviètiques signat a Madrid el 26 d'octubre de 1990;

Atès l'article 9, apartats 4, 29 i 31 de l'Estatut d'autonomia de Catalunya, en relació amb l'article 27.3 del mateix cos legal, a proposta del conseller de Cultura i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Les productores cinematogràfiques domiciliades a Catalunya que estiguin interessades a acollir-se als beneficis de coproducció en el marc de l'acord subscrit entre el Regne d'Espanya i la Unió de Repúbliques Socialistes Soviètiques el 26 d'octubre de 1990 hauran de presentar la sol·licitud d'admissió al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Les sol·licituds hauran de contenir les especificacions que preveu l'acord esmentat (BOE núm. 281, de 23.11.1990), i s'hauran de presentar un mes abans de l'inici del rodatge.

Article 2

En relació amb les sol·licituds de coproducció presentades per productores cinematogràfiques domicilades a Catalunya, el conseller de Cultura serà, pel que fa a la part espanyola, l'autoritat competent per a:

  1. Atorgar el reconeixement a la productora sol·licitant respecte de l'organització tècnica i financera i l'experiència professional que preveu l'article 9 de l'acord.

  2. Admetre, si s'escau i amb caràcter excepcional, modificacions al règim d'aportacions que estableix l'article 11 de l'acord.

  3. Autoritzar la participació de tècnics i intèrprets que no tinguin la nacionalitat espanyola o soviètica o resideixin en altres països en els termes que preveu l'article 12 del tractat.

  4. Aprovar les clàusules contractuals que regulin el repartiment dels ingressos o dels mercats entre els coproductors.

Article 3

3.1 La sol·licitud de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR