DECRET 209/1987, de 19 de maig, sobre creació de la classe H del paper de fiances i fixació de la quantia mínima de les fiances a constituir en els contractes de subministrament.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Pel Decret 436/1982, de 2 de desembre, es va regular l'emissió del paper de fiances per l'Institut Català del Sòl.

Aquest Decret va modificar en alguns aspectes el Decret d'11 de març de 1949, per tal d'adequar la normativa a les circumstàncies del moment en què es van produir els traspassos.

L'experiència assolida des de la seva aplicació aconsella tant la creació d'una classe nova de paper com la fixació de la quantia mínima de les fiances exigibles en els contractes de subministraments.

En conseqüència, a proposta dels Consellers de Política Territorial i Obres Públiques i d'Indústria i Energia, i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

Per constituir els dipòsits als quals es refereix el Decret 436/1982, de 2 de desembre, es crea la classe H de paper de fiances amb un valor de cent mil pessetes.

Article 2

En les pòlisses d'abonament per al subministrament d'electricitat, gas i aigua per a habitatges o locals de negoci, la quantia mínima obligatòria que en concepte de fiança hauran de constituir els usuaris serà de mil pessetes. Aquesta quantitat es revaloritzarà periodicament d'acord amb l'índex de preus al consum.

Disposició...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR