DECRET 64/2003, de 4 de març, pel qual s'autoritza la implantació dels estudis conduents a l'obtenció del títol d'enginyer tècnic o enginyera tècnica industrial, especialitat en mecànica, a l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià, centre adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Universitats, Recerca i Societat de la Informació
Rango de LeyDecret

DECRET 64/2003, de 4 de març, pel qual s'autoritza la implantació dels estudis conduents a l'obtenció del títol d'enginyer tècnic o enginyera tècnica industrial, especialitat en mecànica, a l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià, centre adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona.

El Decret 221/1995, de 25 de juliol (DOGC núm. 2085, de 7.8.1995), va autoritzar l'adscripció de l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià a la Universitat Autònoma de Barcelona, per impartir els estudis conduents a l'obtenció del títol d'enginyer tècnic o enginyera tècnica en electrònica industrial.

El Decret 272/1999, de 13 d'octubre (DOGC núm. 2999, de 21.10.1999), va autoritzar la implantació dels estudis conduents a l'obtenció del títol d'enginyer tècnic industrial, especialitat en electricitat, a l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià, adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona.

La Fundació privada Rinaldi, titular de l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià, ha manifestat la seva voluntat d'augmentar la seva oferta docent i ha demanant a la Universitat Autònoma de Barcelona autorització per impartir els estudis que condueixen a l'obtenció del títol d'enginyer tècnic o enginyera tècnica industrial, especialitat en mecànica. D'acord amb aquesta petició, el rector de la Universitat Autònoma de Barcelona ha demanat al Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació, mitjançant acord del seu Consell Social, autorització per a la seva implantació, i ha presentat una addenda al conveni de col-laboració.

De conformitat amb aquesta sol-licitud, d'acord amb el que estableixen la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'Universitats, la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, el Reial decret 557/1991, de 12 d'abril, sobre creació i reconeixement d'universitats i centres universitaris i el Decret 390/1996, de 2 de desembre, de regulació del règim d'adscripció a universitats públiques de centres docents d'ensenyament superior, amb l'acord del Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona, a proposta del conseller d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació, i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

Article 1

S'autoritza la implantació dels estudis conduents a l'obtenció del títol d'enginyer tècnic o enginyera tècnica industrial, especialitat en mecànica, a l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià, centre adscrit a la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR