ACORD GOV/58/2010, de 30 de març, pel qual s'aprova l'oferta parcial d'ocupació pública de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2010, de 7 places per al cos tècnic d'especialistes de la Generalitat de Catalunya, analistes de laboratori.

SecciónDiversos
EmisorDepartament de Governacio i Administracions Publiques
Rango de LeyAcord

ACORD

GOV/58/2010, de 30 de març, pel qual s'aprova l'oferta parcial d'ocupació pública de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2010, de 7 places per al cos tècnic d'especialistes de la Generalitat de Catalunya, analistes de laboratori.

L'article 33 de la Llei 25/2009, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2010, preveu que l'oferta pública d'ocupació només pot incloure les places que el Govern, a proposta del departament competent en matèria de funció pública i amb l'informe previ del Departament d'Economia i Finances, consideri necessàries per al funcionament dels serveis públics essencials.

El mateix article, en concordança amb l'article 25 del Text únic de la Llei de la funció pública de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, determina que el Govern pot aprovar una o diverses ofertes parcials d'ocupació pública de llocs de treball, dotats pressupostàriament i inclosos en les relacions de llocs de treball, que estiguin ocupats per personal interí o personal laboral temporal.

L'article 59 del Text Únic de la Llei de la funció pública estableix una garantia de la promoció interna.

Els departaments de la Generalitat de Catalunya han efectuat la corresponent proposta d'oferta d'ocupació pública i el Departament d'Economia i Finances ha emès l'informe favorable corresponent. Així mateix, s'ha donat compliment al que determina l'article 37.1.l) de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, pel que fa al tràmit de negociació sindical, i la Comissió Tècnica de la Funció Pública ha emès l'informe favorable en compliment del que disposa l'article 7 del Text únic de la Llei de la funció pública de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

D'acord amb això, a proposta del conseller de Governació i Administracions Públiques, el Govern de la Generalitat

Acorda:

-1 Aprovar l'oferta parcial d'ocupació pública de l'Administració de la Generalitat de Catalunya per a l'any 2010 de 7 places per al cos tècnic d'especialistes, analistes de laboratori.

-2 A la convocatòria respectiva d'accés s'inclouran 4 places per ser proveïdes mitjançant promoció interna.

-3 La resolució de la convocatòria corresponent a aquesta oferta haurà de comportar, quan la plaça que hagi estat ofertada...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR