DECRET 309/1992, de 14 de desembre, pel qual s'autoritza la implantació dels títols d'enginyer tècnic en informàtica de gestió i d'enginyer tècnic en informàtica de sistemes a l'Escola Universitària d'Informàtica de la Universitat Autònoma de Barcelona.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

Els projectes de canvis de plans d'estudi que va posar en marxa la Llei de reforma universitària van introduir una modificació en els estudis de diplomat en informàtica, els quals van adquirir el caràcter d'una enginyeria tècnica.

En funció del pla d'estudis creat, es podran obtenir els títols d'enginyer tècnic en informàtica de gestió i d'enginyer tècnic en informàtica de sistemes.

El fet d'identificar aquests ensenyaments dins les enginyeries tècniques, segons les directrius generals, afavoreix l'adequació de la seva forma al seu contingut real.

En conseqüència, el Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona ha demanat al Departament d'Ensenyament autorització per impartir els estudis conduents a l'obtenció dels títols d'enginyer tècnic en informàtica de gestió i d'enginyer tècnic en informàtica de sistemes.

En virtut d'això, de conformitat amb el que preveuen la Llei orgànica 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, després de l'informe favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats, a proposta del conseller d'Ensenyament i amb l'acord previ del Govern,

Decreto:

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR