RESOLUCIÓ AAR/1670/2008, de 21 de maig, per la qual es dóna publicitat a l'aprovació de les normes tècniques específiques de producció integrada de fruita de llavor, fruita de pinyol, hortalisses, cítrics, fruita seca, olives, raïm per a vinificació, cereals d'hivern, cereals d'estiu, fruita seca elaborada i oli; i als paràmetres dels quaderns d'explotació, quaderns de conservació/postcollita i quaderns d'elaboració de producció integrada.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Alimentacio i Accio Rural
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

AAR/1670/2008, de 21 de maig, per la qual es dóna publicitat a l'aprovació de les normes tècniques específiques de producció integrada de fruita de llavor, fruita de pinyol, hortalisses, cítrics, fruita seca, olives, raïm per a vinificació, cereals d'hivern, cereals d'estiu, fruita seca elaborada i oli; i als paràmetres dels quaderns d'explotació, quaderns de conservació/postcollita i quaderns d'elaboració de producció integrada.

L'article 4.2 del Decret 241/2002, de 8 d'octubre, pel qual es regula la producció integrada a Catalunya (DOGC núm. 3744, de 21.10.2002), estableix que les normes tècniques seran aprovades per resolució del director o la directora general de Producció Agrària i Innovació Rural, i la seva publicitat es materialitzarà per mitjà d'exposició al tauler d'anuncis dels serveis territorials, de les oficines comarcals i de la seu a Barcelona del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, i per la resta de mitjans de difusió de la Generalitat de Catalunya.

Així mateix, el precitat article disposa que les normes tècniques podran ser modificades anualment per mitjà d'una resolució de l'autoritat competent i la seva publicitat serà la que s'estableix al paràgraf anterior.

D'acord amb el que disposa l'article 4.3 del Decret esmentat, la resolució de l'autoritat competent que aprovi o modifiqui la norma tècnica corresponent s'ha de publicar al DOGC.

Per tal de respondre a les noves exigències que planteja la producció integrada, cal aprovar i fer públiques les vigents normes tècniques i quaderns a què fa referència aquesta Resolució.

Per tot això,

Resolc:

Article 1

1.1 Donar publicitat a l'aprovació de les normes tècniques específiques de producció integrada de fruita de llavor, fruita de pinyol, hortalisses, cítrics, fruita seca, olives, raïm per a vinificació, cereals d'hivern, cereals d'estiu, fruita seca elaborada i oli; així com als paràmetres dels quaderns d'explotació, quaderns de conservació/postcollita i quaderns d'elaboració de producció integrada.

1.2 D'acord amb l'article 4.2 del Decret 241/2002, de 8 d'octubre, aquesta publicitat es durà a terme per mitjà d'exposició al tauler d'anuncis dels serveis territorials, oficines comarcals i seu a Barcelona del Departament...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR