ANUNCI del Col·legi de Farmacèutics de la Província de Barcelona, sobre notificació a col·legiat.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyAnunci

ANUNCI

del Col·legi de Farmacèutics de la Província de Barcelona, sobre notificació a col·legiat.

Després d'haver-se intentat la notificació a l'últim domicili conegut de la senyora ANA QUINTILLA PATIÑO, d'acord amb el que disposa l'article 59.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, mitjançant el present anunci i, respecte als expedients que té incoat al seu nom en aquest col·legi, se li comunica el següent:

. D'acord amb el preveu l'article 3 del Decret 40/1992, de 17 de febrer i l'article 71.1 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, per poder donar curs a les seves sol·licituds d'autorització per instal·lar una nova oficina de farmàcia a l'ABS LA LLAGOSTA de data 5 d'octubre de 2005. L'ABS de MOLINS DE REI de data 5 d'octubre de 2005, se li comunica que, en un termini de deu dies, a comptar a partir de l'endemà de la seva publicació, procedeixi a esmenar els defectes i/o aportar la documentació següent:

. certificació nombre habitants censats a l'ABS

. certificació places hoteleres i de càmping

. Justificant d'haver satisfet l'import corresponent a la taxa de tramitació i resolució de l'expedient. (214,40 euros)

En cas de no esmenar els defectes de la vostra sol·licitud i/o presentar la documentació requerida en el termini...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR