DECRET 323/2004, de 6 de juliol, de creació de diversos col·legis d'educació infantil i primària.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

DECRET 323/2004, de 6 de juliol, de creació de diversos col·legis d'educació infantil i primària.

La previsió de la demanda d'escolarització en els nivells de parvulari i educació primària aconsella la revisió de l'oferta de places escolars públiques en determinats municipis per possibilitar una millor resposta a les necessitats educatives.

Amb aquesta finalitat i d'acord con el que disposa l'article 17 de la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, de regulació del dret a l'educació, a proposta de la consellera d'Educació i d'acord con la deliberació prèvia del Govern,

Decreto:

Article únic

Crear els col·legis d'educació infantil i primària que es detallen a l'annex d'aquest Decret.

Disposició final

S'autoritza la consellera d'Educació per a l'execució i desenvolupament del que disposa aquest Decret.

Barcelona, 6 de juliol de 2004

Pasqual Maragall i Mira

President de la Generalitat de Catalunya

Marta Cid i Pañella

Consellera d'Educació

Annex

Serveis territorials al Baix Llobregat-Anoia

Comarca del Baix Llobregat

Col·legi d'educació infantil i primària a Corbera de Llobregat, amb codi de centre 08060629, per desdoblament del CEIP Jaume Balmes, amb codi de centre 08016331, de Corbera de Llobregat, ubicat al c. Empordà/c. Baix Penedès/c. Font del Pontarró, de Corbera de Llobregat.

Serveis territorials a Barcelona II (Comarques)

Comarca del Barcelonès

Col·legi d'educació infantil i primària a Badalona, amb codi de centre 08061348, ubicat al c. Molí de la Torre, Parc, 12, de Badalona.

Comarca del Garraf

Col·legi d'educació infantil i primària a Cubelles, amb codi de centre 08060927, ubicat al c. Charlie Rivel/Millera/Darius Huguer/Verge del Pilar, de Cubelles.

Col·legi d'educació infantil i primàriaa Olivella, amb codi de centre 08053418, ubicat a l'av. Mas Milà, s/n, d'Olivella.

Comarca del Vallès Oriental

Col·legi d'educació infantil i primària a La Roca del Vallès, amb codi de centre 08060991, ubicat a la plaça de l'Església, s/n, de la Roca del Vallès.

Col·legi d'educació infantil i primària a Lliçà d'Amunt, amb codi de centre 08060940, ubicat al c. Alcalaten/Marina/Matarranya, de Lliçà d'Amunt.

Col·legi d'educació infantil i primària a Mollet del Vallès, amb codi de centre 08060988, ubicat a Rambla de Pompeu Fabra, 74, de Mollet del Vallès.

Col·legi d'educació infantil i primària a Mollet del Vallès, amb codi de centre 08053406, ubicat al c. Sabadell/Ronda dels Pinetons, de Mollet del Vallès.

Col·legi d'educació infantil...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR