DECRET 338/1996, de 29 d'octubre, de creació de diversos col·legis d'educació infantil i primària.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

Per tal de millorar la qualitat de l'ensenyament, la renovació permanent d'edificis escolars i la substitució d'aules habilitades obliguen a la creació de centres nous, de dimensions i condicions més racionals, de conformitat amb la planificació establerta sobre això. Els centres nous resultants no generen augment de places escolars i es formen per fusió d'altres centres existents, els quals, en alguns casos, causen baixa simultàniament en el cens del registre especial de centres, i en d'altres redueixen la matrícula en els centres originals.

Amb aquesta finalitat i d'acord amb el que disposa l'article 17 de la Llei orgànica 8/1985, de 3 de juliol, de regulació del dret a l'educació, a proposta del conseller d'Ensenyament i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es creen els col·legis d'educació infantil i primària que es detallen a l'annex d'aquest Decret, el funcionament dels quals s'adequarà al que estableix el Decret 198/1996, de 12 de juny, pel qual s'aprova el Reglament orgànic dels centres docents públics que imparteixen educació infantil i primària.

Disposició final S'autoritza el conseller d'Ensenyament perquè mitjançant una Resolució fixi la data de començament de les activitats als col·legis d'educació infantil i primària esmentats i per adoptar les mesures necessàries per a l'execució del que disposa aquest Decret.

Barcelona, 29 d'octubre de 1996

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Josep Xavier Hernández i Moreno Conseller d'Ensenyament

Annex

Delegació Territorial de Barcelona I (ciutat)

Comarca del Barcelonès Col·legi d'educació infantil i primària a Barcelona, amb número de codi 08052785, emplaçat al c. de Carmen Amaya, s/n.

Col·legi d'educació infantil i primària a Barcelona, amb número de codi 08052621, emplaçat al c. Pisuerga, s/n.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR