ORDRE ARP/233/2005, de 20 de maig, per la qual es modifiquen les bases reguladores dels ajuts destinats a la millora en la producció i la comercialització dels productes de l'apicultura, convocats per l'Ordre ARP/217/2005, de 3 de maig.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ARP/233/2005, de 20 de maig, per la qual es modifiquen les bases reguladores dels ajuts destinats a la millora en la producció i la comercialització dels productes de l'apicultura, convocats per l'Ordre ARP/217/2005, de 3 de maig.

Mitjançant l'Ordre ARP/217/2005, de 3 de maig (DOGC núm. 4385, de 17.5.2005), s'aproven les bases reguladores dels ajuts destinats a la millora en la producció i la comercialització dels productes de l'apicultura, i es convoquen els corresponents a l'any 2005.

Cal efectuar algunes modificacions a l'Ordre esmentada per tal d'especificar la tramitació administrativa dels expedients, i per això cal donar nova redacció a alguns articles.

En conseqüència, en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

S'afegeix l'apartat 3.4 a l'Ordre ARP/217/2005, de 3 de maig, el qual tindrà el redactat següent:

3.4 Quan el sol·licitant sigui una cooperativa apícola o una agrupació de productors que vulgui acollir-se a la línia d'actuacions de mesures de suport als laboratoris d'anàlisis de les característiques fisicoquímiques de la mel, és requisit imprescindible que la realització d'anàlisis individuals per part dels diferents apicultors es realitzi dins del marc del pla d'actuacions per al control de qualitat de la mel.

Article 2

S'afegeix un paràgraf a l'apartat 7.2 de l'Ordre ARP/217/2005, de 3 de maig, el qual tindrà el redactat següent:

Pla d'actuacions per al control de qualitat de la mel quan s'inclogui la realització d'anàlisis individuals per part dels diferents apicultors, que corresponen a la línia d'actuacions de mesures de suport als laboratoris d'anàlisis de les característiques fisicoquímiques de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR