ORDRE ARP/452/2003, de 18 de novembre, per la qual es regula a Catalunya la concessió d'ajuts a titulars de superfícies incloses en determinats plans de millora de la qualitat i la comercialització de fruits de closca i garrofes.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE ARP/452/2003, de 18 de novembre, per la qual es regula a Catalunya la concessió d'ajuts a titulars de superfícies incloses en determinats plans de millora de la qualitat i la comercialització de fruits de closca i garrofes.

L'Ordre APA/3184/2003, de 14 de novembre (BOE 274, de 15 de novembre), estableix les bases reguladores per a la concessió d'ajuts, durant l'any 2003, a superfícies de fruits de closca i/o garrofes de determinats plans de millora de la qualitat i la comercialització, i en determina els requisits i els terminis.

La disposició addicional de l'Ordre esmentada estableix al seu punt primer que els ajuts establerts seran compatibles amb els que amb aquesta mateixa finalitat puguin establir les comunitats autònomes, i al punt segon determina que l'import màxim a percebre pels beneficiaris no podrà excedir els 241,50 euros/ha.

D'altra banda, el Govern de la Generalitat de Catalunya, per Acord del dia 26 d'agost de 2003, autoritza el conseller d'Economia i Finances a instrumentar les modificacions pressupostàries que calguin per finançar, fins a un import màxim de 7.500.000,00 euros, el programa de dinamització del sector productiu dels fruits secs amb l'objectiu de complementar l'ajut de 120,75 euros/ha concedit pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació i regulat per l'Ordre APA/3184/2003, de 14 de novembre, fins a l'import màxim establert al punt segon de la disposició addicional de l'Ordre esmentada.

Per tot això, i sens perjudici de l'aplicabilitat directa dels aspectes que preveu l'Ordre APA/3184/2003, de 14 de novembre, la present disposició es dicta per regular les condicions que s'hauran de complir a Catalunya per tal de poder accedir a aquests ajuts, així com totes les derivades de la seva gestió i control.

Per aquest motiu, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Aprovació de les bases

Aprovar les bases reguladores dels ajuts a les superfícies de fruits secs de closca i garrofes de determinats plans de millora de la qualitat i la comercialització, les quals es publiquen a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 2

Convocatòria

2.1 Convocar els ajuts corresponents a l'any 2003, destinats a les superfícies de fruits secs de closca i garrofes de determinats plans de millora de la qualitat i la comercialització, incloses en plans que l'any 2002 van complir la desena anualitat o es van beneficiar de la pròrroga financera establerta al Reglament CE 545/2002, del Consell, de 18...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR