ORDRE ARP/470/2003, de 24 de novembre, de modificació de l'Ordre ARP/452/2003, de 18 de novembre, per la qual es regula a Catalunya la concessió d'ajuts a titulars de superfícies incloses en determinats plans de millora de la qualitat i la comercialització de fruits de closca i garrofes.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE ARP/470/2003, de 24 de novembre, de modificació de l'Ordre ARP/452/2003, de 18 de novembre, per la qual es regula a Catalunya la concessió d'ajuts a titulars de superfícies incloses en determinats plans de millora de la qualitat i la comercialització de fruits de closca i garrofes.

Mitjançant l'Ordre ARP/452/2003, de 18 de novembre, es regula a Catalunya la concessió d'ajuts a titulars de superfícies incloses en determinats plans de millora de la qualitat i la comercialització de fruits de closca i garrofes (DOGC núm. 4015, de 21.11.2003).

Atès les dificultats econòmiques per les quals travessa el sector de la fruita seca a Catalunya que poden posar en greu perill la viabilitat de les explotacions, i tenint en compte la important funció mediambiental, econòmica i social que estan efectuant, es considera necessari que, en determinats casos, pugui avançar-se el pagament d'una part de l'ajut previst per a la millora de la qualitat i la comercialització de fruits de closca i garrofes.

Per aquest motiu, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

S'afegeix un nou apartat a l'article 2 de l'Ordre ARP/452/2003, de 18 de novembre, el qual queda redactat de la manera següent:

2.3 El percentatge finançat per la Generalitat de Catalunya que, com a màxim serà de 7.500.000 euros, es podrà pagar amb bestreta sense aval, amb informe previ justificatiu de la seva conveniència. El...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR