ORDRE IRP/255/2007, de 13 de juliol, per la qual es modifica l'article 2.1 de l'Ordre INT/498/2006, de 26 d'octubre, per la qual es regulen els requisits mínims de compatibilitat dels terminals necessaris per a la pràctica de la loteria denominada Binjocs, organitzada, gestionada i comercialitzada per l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la ...

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IRP/255/2007, de 13 de juliol, per la qual es modifica l'article 2.1 de l'Ordre INT/498/2006, de 26 d'octubre, per la qual es regulen els requisits mínims de compatibilitat dels terminals necessaris per a la pràctica de la loteria denominada Binjocs, organitzada, gestionada i comercialitzada per l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat.

Atesa l'experiència adquirida en el funcionament de la loteria Binjocs es considera convenient modificar l'article 2.1 de l'Ordre INT/498/2006, de 26 d'octubre, per la qual es regulen els requisits mínims de compatibilitat dels terminals necessaris per a la pràctica de la loteria denominada Binjocs, organitzada, gestionada i comercialitzada per l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, amb la finalitat d'adequar les característiques dels terminals atesa la incorporació de noves prestacions a la loteria Binjocs, com són la d'un selector de bitllets de curs legal en el terminal de joc i una impressora expenedora de tiquets.

Atesa la proposta del Consell d'Administració de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat i en ús de les atribucions que em confereix l'article 2.2 del Decret 365/2006, de 3 d'octubre, pel qual s'aprova el Reglament de la loteria denominada Binjocs,

Ordeno:

Article únic

Es modifica l'apartat 1 de l'article 2 de l'Ordre INT/498/2006, de 26 d'octubre, per la qual es regulen els requisits mínims de compatibilitat dels terminals necessaris per a la pràctica de la loteria denominada Binjocs, organitzada, gestionada i comercialitzada per l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, que queda redactat de la manera següent:

.2.1 Els terminals per a la pràctica de la loteria Binjocs han de reunir els següents requisits:

.2.1.1 Model de sobretaula i model amb moble (pantalla única):

.a) Maquinari (hardware) compatible amb un ordinador personal.

.b) Processador Intel Pentium 4 a 3 GHz o equivalent.

.c) Memòria RAM DDR2 com a mínim d'1 Gb.

.d) Disc dur amb una capacitat mínima de 80 Gb.

.e) Targeta gràfica PCI-Express o equivalent de 256 MB de memòria DDR. La seva resolució ha de ser, com a mínim, de 1.280 x 1.024 32 bits compatible amb Windows XP.

.f) Pantalla tàctil 3M MicroTouch o equivalent, amb una resolució de 1.280 x 1.024 i les seves dimensions han de ser d'entre 17 i 19 polzades.

.g) Terminal proveït d'una targeta de xarxa Fast Ethernet o Gigabit compatible amb Windows XP.

.h) Targeta de so de 16 Bits compatible amb...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR