DECRET 33/2006, de 28 de febrer, pel qual s'estableix la competència sancionadora en matèria de qualitat agroalimentària.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

33/2006, de 28 de febrer, pel qual s'estableix la competència sancionadora en matèria de qualitat agroalimentària.

L'objecte d'aquest Decret és donar compliment a la Llei 14/2003, de 13 de juny, de qualitat agroalimentària, modificada per la Llei 15/2005, de 27 de desembre, de reforma parcial de diversos preceptes legals en matèries d'agricultura, ramaderia i pesca, de comerç, de salut i de treball, que estableix que la competència per acordar l'inici dels procediments sancionadors així com la designació d'instructor o instructora i per imposar les sancions, s'ha de regular per reglament.

Mitjançant aquest Decret s'estableix un règim diferenciat entre matèries incloses dins l'àmbit d'aplicació de la Llei 14/2003, de 13 de juny, que respon a criteris organitzatius interns del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

A proposta del conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

1.1 Als efectes del que disposa la Llei 14/2003, de 13 de juny, de qualitat agroalimentària, correspon al director o a la directora general competent en matèria de qualitat agroalimentària acordar l'inici dels procediments sancionadors i designar-ne l'instructor o la instructora.

1.2 Són competents per imposar les sancions que estableix la Llei 14/2003, de 13 de juny, els òrgans següents:

El director o la directora general de Producció, Innovació i Indústries Agroalimentàries, en el cas d'infraccions lleus i greus.

El conseller o la consellera del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, en el cas d'infraccions molt greus.

El Govern, en el cas d'infraccions que comportin el tancament de l'empresa, d'acord amb l'article 55 de la Llei 14/2003.

Article 2

Els expedients sancionadors que es derivin de l'aplicació incorrecta de la normativa en matèria d'etiquetatge de la carn de boví, d'alimentació animal, de matèries primeres per a alimentació animal, d'additius utilitzats en l'alimentació animal i premescles, la competència s'estableix de la manera següent:

2.1 Correspon al director o la directora dels serveis territorials corresponents acordar l'inici dels procediments sancionadors i designar-ne l'instructor o la instructora.

2.2 Són competents per imposar les sancions que estableix la Llei 14/2003, de 13 de juny, els òrgans següents:

El director o la directora dels serveis territorials corresponents, en el cas d'infraccions...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR