DECRET 40/1984, de 15 de febrer, pel qual s'autoritza a l'Interventor General de la Generalitat a delegar les seves competències en els Interventors Delegats als Departaments o en els Organismes Autònoms administratius.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

La Llei 10/1982, de 12 de juliol, de Finances Públiques de Catalunya, a l'article 68, encomana a la Intervenció General, amb plena autonomia dels òrgans i entitats que fiscalitza, la facultat, entre d'altres, d'ésser el centre de control intern.

El Decret de 28 de maig de 1979 va regular les funcions de l'Interventor General i dels Interventors Delegats, tot esmentant expressament a l'article 1.1, les que, amb caràcter privatiu, exerceix l'Interventor General. Aquestes funcions, pel fet de no haver-se desenvolupat reglamentàriament la Llei de Finances Públiques de Catalunya i atès que són congruents amb el contingut de l'esmentada Llei, tenen, actualment, plena vigència.

El Decret 454/1983, de 27 d'octubre, va estructurar les Intervencions Delegades en els Departaments i en els Organismes Autònoms administratius i va preveure la possibilitat de dotar-les dels mitjans naturals i personals imprescindibles per desenvolupar les funcions que, legalment, tenen encomanades.

Per altra banda, la sobrecàrrega de treball que té la Intervenció General en aquests moments fa aconsellable, d'acord amb el que disposa l'article 72.3 de la Llei de Finances, la delegació de competències en les Intervencions Delegades.

És per això que, atès el que disposen la Llei 10/1982, de 12 de juliol, el Decret de 4 de desembre de 1978 i el de 28 de maig de 1979...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR