RESOLUCIÓ MAH/3699/2010, de 15 de novembre, de delegació de competències del director de l'Agència Catalana de l'Aigua en el gerent, en els directors de les àrees de l'Agència i en els caps de les demarcacions territorials de l'Agència.

SecciónDisposicions Generals
EmisorAgència Catalana de L'Aigua
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

MAH/3699/2010, de 15 de novembre, de delegació de competències del director de l'Agència Catalana de l'Aigua en el gerent, en els directors de les àrees de l'Agència i en els caps de les demarcacions territorials de l'Agència.

L'organització interna de l'Agència Catalana de l'Aigua ha experimentat una important reestructuració amb l'entrada en vigor del Decret 86/2009, de 2 de juny, d'aprovació dels Estatuts de l'Agència Catalana de l'Aigua i de modificació del Decret 175/2001, de 26 de juny, pel qual s'aprova el desplegament territorial de l'Agència Catalana de l'Aigua.

L'experiència de funcionament de l'Agència Catalana de l'Aigua ha posat de manifest la necessitat que, per tal de dotar la seva actuació d'una major eficàcia i agilitat, afavorint el servei als administrats, és necessari delegar determinades competències que han estat atribuïdes a la Direcció de l'Agència Catalana de l'Aigua en altres òrgans de la seva organització. En aquest sentit s'han dut a terme delegacions de la Direcció en el gerent, els directors de l'Àrea d'Ordenació del Domini Públic Hidràulic i de l'Àrea Tècnica, i en la directora de l'Àrea Tributària i d'Ingressos.

Els nous Estatuts de l'Agència preveuen la distribució de les funcions que corresponien a les àrees d'ordenació del domini públic hidràulic, d'inspecció i control, tècnica i de planificació entre les noves àrees de gestió del medi, d'abastament, de sanejament d'aigües residuals i d'execució d'actuacions, així com la creació d'una divisió de recursos humans. A nivell territorial, es creen les figures dels caps de les diferents demarcacions territorials de l'Agència Catalana de l'Aigua, que han estat objecte de regulació detallada mitjançant el Decret 104/2010, de 3 d'agost, pel qual s'aprova el desplegament territorial de l'Agència Catalana de l'Aigua.

Atesos els esmentats canvis en la denominació i les funcions de les diferents àrees i divisions en què s'estructura l'Agència Catalana de l'Aigua i, especialment, atesa la creació de la figura dels caps de Demarcació, es va dictar la Resolució MAH/1880/2009, de 29 de juny, de delegació de competències del director de l'Agència Catalana de l'Aigua en el gerent, en els directors de les àrees i divisions de l'Agència i en els caps de les demarcacions territorials de l'Agència, amb l'objecte de seguir prestant els seus serveis de manera àgil i eficaç i per tal d'incrementar el grau de proximitat a la ciutadania en l'exercici de les esmentades funcions.

La posada en marxa de les esmentades noves unitats organitzatives i la pràctica aconsellen modificar el sistema de delegacions contingut a la Resolució MAH/1880/2009, per tal d'assolir una òptima coordinació i nivell de servei a la ciutadania. Per tal de garantir la seguretat jurídica es considera oportú substituir la Resolució MAH/1880/2009 per una nova delegació de competències del director en els diversos òrgans de l'Agència.

En conseqüència, i als efectes de l'article 13 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i de l'article 8 de la Llei 26/2010, del 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques catalanes,

Resolc:

1 Deixar sense efecte la Resolució...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR