RESOLUCIÓ PRE/4140/2006, de 13 de desembre, de delegació de competències de la persona titular del Departament de la Presidència a favor de les persones titulars de la Secretaria General i de la Direcció de Serveis del Departament.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

PRE/4140/2006, de 13 de desembre, de delegació de competències de la persona titular del Departament de la Presidència a favor de les persones titulars de la Secretaria General i de la Direcció de Serveis del Departament.

De conformitat amb el que estableix l'article 37 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i l'article 13 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú,

Resolc:

.1 Revocar la delegació de competències continguda a la Resolució PRE/2207/2006, de 26 de juny, que es deixa sense efecte.

.2 Delegar en la persona titular de la Secretaria General de la Presidència l'exercici de les competències següents:

2.1 La facultat de signar els documents comptables que continguin les fases d'autorització, disposició i reconeixement de l'obligació de pagament de les despeses, d'un import superior a 60.000 euros.

2.2 Les facultats inherents a la contractació administrativa que la normativa vigent atribueix a la persona titular del Departament com a òrgan de contractació, en tot tipus de contractes, administratius i privats, sempre que no sigui preceptiu el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora.

2.3 Qualsevol facultat sobre tota classe de béns relativa a operacions que, de conformitat amb la legislació patrimonial aplicable, correspongui a la persona titular del Departament.

2.4 Les facultats pròpies del règim de personal al servei del Departament de la Presidència que corresponen a la persona titular.

2.5 La signatura dels convenis, sempre que no afectin directament les relacions amb òrgans constitucionals o estatutaris o amb òrgans o entitats els membres dels quals estiguin designats, totalment o parcialment, pel Parlament de Catalunya.

2.6 L'adjudicació i formalització dels ajuts, subvencions i transferències.

2.7 La resolució de recursos d'alçada interposats contra les resolucions dictades per les unitats directives adscrites al Departament de la Presidència, i la resolució de recursos d'alçada interposats contra els actes dels organismes autònoms i entitats públiques adscrites al Departament.

2.8 La resolució de recursos de reposició, si l'acte objecte de recurs va ser dictat per la persona titular de la Secretaria General per delegació de la persona titular del Departament de la Presidència.

2.9 La resolució dels requeriments previs al recurs contenciós...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR