ORDRE ENS/313/2011, de 9 de novembre, per la qual es creen els preus públics per a determinats serveis corresponents a l'avaluació i l'acreditació de competències professionals, que han d'aplicar els centres dependents del Departament d'Ensenyament i del Departament d'Empresa i Ocupació.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Ensenyament
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ENS/313/2011, de 9 de novembre, per la qual es creen els preus públics per a determinats serveis corresponents a l'avaluació i l'acreditació de competències professionals, que han d'aplicar els centres dependents del Departament d'Ensenyament i del Departament d'Empresa i Ocupació.

El Reial decret 1224/2009, de 17 de juliol, regula el reconeixement de les competències professionals adquirides per l'experiència laboral, i a l'article 29 preveu que tant els centres públics com els de titularitat privada puguin concórrer a la prestació d'aquest servei (BOE núm. 205, de 25.8.2009), per la qual cosa procedeix la creació dels preus públics corresponents que han d'aplicar el Departament d'Ensenyament i el Departament d'Empresa i Ocupació.

D'altra banda, l'article 1.3-2 del Text refós de la Llei de taxes i preus públics de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2008, de 25 de juny, estableix que la creació, la modificació i la derogació dels preus públics, llevat dels que es refereixen a l'ensenyament universitari, s'han d'efectuar mitjançant una ordre del conseller o consellera competent per raó de la matèria.

Per tant, a proposta de la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial i del Servei d'Ocupació de Catalunya, d'acord amb els informes favorables de la Intervenció Delegada i de l'Assessoria Jurídica del Departament d'Economia i Coneixement, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Creació

Crear els preus públics pels serveis que tot seguit s'indiquen, corresponents a l'avaluació i l'acreditació de competències professionals:

1.1 Inscripció a l'etapa d'assessorament, per a cada qualificació professional.

1.2 Inscripció a l'etapa d'avaluació, per a cada unitat de competència.

1.3 Inscripció conjunta a l'etapa d'assessorament per a cada qualificació i a l'etapa d'avaluació per a cada unitat de competència.

Article 2

Subjectes legitimats a l'aplicació

Els preus públics creats a l'article 1 són aplicables pels centres que presten els serveis dependents del Departament d'Ensenyament i pels centres dependents del Departament d'Empresa i Ocupació.

Article 3

Import

Es fixa el preu públic, a partir de l'1 de novembre de 2011, en l'import que tot seguit s'indica per a cada servei:

1.1 Inscripció a l'etapa d'assessorament, per a cada qualificació...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR