DECRET 342/1996, de 29 d'octubre, de modificació del Decret 313/1993, de 24 de novembre, sobre organització i competències per a la contractació dels subministraments dins l'Administració de la Generalitat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

El Decret 313/1993, de 24 de novembre, estableix, amb les seves corresponents funcions, els òrgans competents per a la contractació dels subministraments de l'Administració de la Generalitat: la Junta Superior de Subministraments, la Comissió Central de Subministraments, les comissions de subministraments de cada departament i els secretaris generals dels departaments, als qual s'atribueix, mitjançant desconcentració, la condició d'òrgan de contractació dels subministraments propis del Departament.

L'experiència assolida durant el període de més de dos anys, en què ja s'han desenvolupat plenament les actuacions dels esmentats òrgans, aconsella revisar el text aprovat aleshores amb la definició dels conceptes de contractació centralitzada i d'homologació de béns o productes en coherència amb el nou concepte del contracte de subministraments que incorpora la Llei 13/1995, de 18 de maig, de contractes de les administracions públiques, amb la introducció de les adaptacions del procediment necessàries i amb l'ampliació de les funcions de la Junta Superior de Subministraments, de la Comissió Central i de les comissions departamentals.

Igualment, i per agilitar la gestió contractual en aquest àmbit, resulta convenient desconcentrar les funcions que el conseller d'Economia i Finances, com a titular del Departament al qual està adscrita la Comissió Central de Subministraments, té atribuïdes com a òrgan de contractació per la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya. Aquesta desconcentració s'efectua a favor de la Comissió Central de Subministraments mateixa i exclusivament per a la realització d'aquells contractes de subministraments, de consultoria i assistència, de serveis i de treballs específics i concrets no habituals necessaris per dur a terme les seves activitats.

Per últim, la reestructuració realitzada en el Departament de la Presidència pel Decret 137/1996, de 30 d'abril, en l'article 11 del qual assenyala com a funció pròpia del secretari general del Govern i de Relacions amb el Parlament la presidència de la Junta Superior de Subministraments, fa necessari modificar en aquest punt el Decret 313/1993, de 24 de novembre, per tal de fer-lo coherent amb l'anterior previsió.

Per tant, vist el dictamen emès per la Comissió Jurídica Assessora, i a proposta dels consellers de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR