DECRET 182/1996, de 4 de juny, de modificació del Decret 223/1983, de 9 de juny, d'estructuració dels òrgans competents per conèixer de les reclamacions economicoadministratives que es produeixen en la gestió economicofinancera de la Generalitat de Catalunya.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyDecret

El Decret de modificació parcial de la composició orgànica de la Junta Superior de Finances pretén adaptar l'estructura del que és el superior òrgan de coneixement i resolució de les reclamacions economicoadministratives en l'àmbit de gestió economicofinancera de la Generalitat de Catalunya, mitjançant la incorporació a aquesta d'un representant de l'Assessoria Jurídica del Departament d'Economia i Finances.

A proposta del conseller d'Economia i Finances i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

S'afegeix un nou apartat, lletra f), a l'article 3.1 del Decret 223/1983, de 9 de juny, amb la redacció següent: "

f) Un representant de l'Assessoria Jurídica del Departament d'Economia i Finances nomenat pel conseller, a proposta del cap de l'Assessoria Jurídica."

Article 2

Es modifica l'article 3.2 del Decret 223/1983, de 9 de juny, que passa a tenir la següent redacció: "La Junta funcionarà en sala única, composta pel president i els cinc vocals".

Disposició final

Aquest Decret entrarà en vigor el mateix dia de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 4 de juny de 1996

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Macià Alavedra i Moner Conseller d'Economia i Finances

(96.149.007)

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR