ORDRE TES/334/2013, de 19 de desembre, per la qual es modifica l'Ordre PTO/79/2010, de 18 de febrer, per la qual s'aproven les bases reguladores de les subvencions destinades als ajuntaments de Catalunya que hagin completat les actuacions dels projectes d'intervenció integral a l'empara de la Llei 2/2004, de 4 de juny, de millora de barris, àrees urbanes i viles que requereixen una atenció especial.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Territori i Sostenibilitat
Rango de LeyOrdre

El context actual de crisi econòmica i financera està tenint una clara incidència no només en els pressupostos de les administracions locals, entre elles les destinatàries d’aquesta línia de subvencions en règim de cofinançament, sinó també en els de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, en termes d’ajust i compliment dels objectius d’estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera.

Davant de situacions sobrevingudes que poden comportar alguns desajustos pressupostaris, l’Administració ha de poder donar compliment a aquests objectius i a la vegada garantir també el compliment de les obligacions contretes amb els destinataris de les subvencions concedides.

Per tot això, d’acord amb les previsions del capítol IX del Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, així com els preceptes de caràcter bàsic de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i del seu Reglament, aprovat pel Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, i la resta de normativa aplicable,

Ordeno:

Modificar la base 12 de les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades als ajuntaments de Catalunya que hagin completat les actuacions dels projectes d’intervenció integral a l’empara de la Llei 2/2004, de millora de barris, àrees urbanes i viles que requereixen una atenció especial, que consten a l’annex de l’Ordre PTO/79/2010, de 18 de febrer, i que passa a tenir la redacció següent:

12 Justificació

12.1 El beneficiari haurà de justificar el compliment de la finalitat per a la qual se li atorga la subvenció abans del termini que, a aquest efecte, es fixi en la convocatòria corresponent. El Departament de Territori i Sostenibilitat podrà ampliar aquest termini, a petició del beneficiari, si aquest acredita, en els termes i les condicions previstes a l’article 49 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, la impossibilitat de donar compliment a aquesta obligació per causa justificada que no li sigui directament imputable. Aquesta ampliació de termini per justificar no pot excedir la meitat del termini inicial, i es podrà concedir sempre que no es perjudiquin drets de tercers. Excepcionalment, d’ofici i per raons pressupostàries, es pot ampliar el termini de justificació fins al termini màxim que s’estableixi en la corresponent resolució.

”12.2 La justificació del compliment de la finalitat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR