DECRET 272/1988, de 19 de setembre, pel qual es modifica la composició del Comitè d'Habitatges Socials CECA de Catalunya, creat pel Decret 410/1987, de 22 de desembre.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

El Decret 155/1988, d'11 de juliol, de reorganització parcial del Departament d'Indústria i Energia, va modificar l'estructura orgànica de la Direcció General d'Energia, a la qual es va adscriure la Subdirecció General de Mines, fins aleshores dependent de la Direcció General d'Indústria. Aquesta nova adscripció fa necessari modificar la composició del Comitè d'Habitatges Socials CECA de Catalunya, creat pel Decret 410/1987, de 22 de desembre.

Es per això que, a proposta del Conseller d'Indústria i Energia, i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article únic

Es modifica l'article 3 del Decret 410/1987, de 22 de desembre, el qual resta redactat de la manera següent: "Article 3. El Comitè es compon de: "

  1. Representants de l'Administració: "El Director General d'Energia, que el presidirà. "Un representant de la Direcció General d'Arquitectura Habitatge, del Departament de Política Territorial i Obres Públiques. "Un representant de la Direcció General de Programació Econòmica del Departament d'Economia i Finances. "

  2. Representants de les organitzacions empresarials: "Un representant de Carbones de Berga, SA. "Un representant de Carbones de Pedraforca, SA. "Un representant de la Unión Patronal Metalúrgica de Barcelona. "

  3. Representants de les organitzacions de treballadors: "Un representant de la federació minera de CCOO de Catalunya. "Un representant de la federació minera d'UGT de Catalunya. "Un representant del sector siderúrgic de CCOO de Catalunya. "

  4. Un representant de la Direcció General d'Energia, que actuarà com a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR