ORDRE PRE/61/2007, de 23 de març, per la qual es determina la composició de la Comissió de Subministraments del Departament de la Presidència.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyOrdre

ORDRE

PRE/61/2007, de 23 de març, per la qual es determina la composició de la Comissió de Subministraments del Departament de la Presidència.

Atès el que disposa l'article 12.3 del Decret 96/2001, de 20 de març, sobre organització i competències per a la contractació dels subministraments i dels seus serveis complementaris, relacionats o derivats dins l'Administració de la Generalitat i altres organismes públics;

Atesa la conveniència d'establir la composició de la Comissió de Subministraments del Departament de la Presidència d'acord amb la nova estructura departamental;

De conformitat amb l'article 12.d) de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú,

Ordeno:

Article 1

Composició

1.1 La Comissió de Subministraments del Departament de la Presidència està integrada pels membres següents:

President/a: director/a de Serveis.

Vicepresident/a: subdirector/a general de Règim Econòmic i Contractació, el/la qual assumirà la presidència en cas d'absència de l'anterior.

Vocals:

Subdirector/a d'Obres i Serveis.

Cap del Servei d'Ajuts i Contractació.

Una persona adscrita als serveis o unitats que intervenen en la tramitació dels expedients de contractes de subministraments, designada pel president o presidenta.

Secretari/ària:

Responsable de tramitació de contractes i convenis de la Direcció de Serveis.

1.2 En cas d'absència, vacant o malaltia regiran les normes de substitució dels òrgans col·legiats que es recullen al capítol VI del títol I de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de la Generalitat de Catalunya.

1.3 El/La president/a de la Comissió pot decidir l'assistència a les reunions, amb veu però sense vot, del personal tècnic especialitzat necessari, quan la naturalesa de les contractacions a tractar ho aconsellin o quan ho consideri oportú.

Article 2

Actuació com a Mesa de contractació

Quan la Comissió de Subministraments del Departament de la Presidència actuï com a Mesa de contractació, també ha de formar part de la Comissió un/a representant de la Intervenció Delegada i una persona llicenciada en dret adscrita a l'Assessoria Jurídica del Departament.

Disposició derogatòria

Es deroga l'Ordre...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR