DECRET 163/2003, de 8 de juliol, pel qual es declara d'utilitat pública i d'urgent execució la concentració parcel·lària de la zona del nucli agregat d'Aramunt dins el terme municipal de la Conca de Dalt.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET 163/2003, de 8 de juliol, pel qual es declara d'utilitat pública i d'urgent execució la concentració parcel·lària de la zona del nucli agregat d'Aramunt dins el terme municipal de la Conca de Dalt.

Els agricultors afectats per la posada en regadiu de la zona del nucli agregat d'Aramunt situada al marge esquerre de l'embassament de Sant Antoni i que pertany al terme municipal de la Conca de Dalt (Pallars Jussà), tenint en compte les acusades característiques de dispersió parcel·lària de la zona, han formulat sol·licitud de concentració parcel·lària prèvia a la posada en regadiu, dirigida al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

L'esmentada sol·licitud ha originat un estudi sobre les circumstàncies i les possibilitats tècniques que concorren a la zona esmentada i se'n dedueix la conveniència de dur a terme la concentració parcel·lària per raó d'utilitat pública.

Per això, de conformitat amb el que estableix la Llei de 12 de gener de 1973, de reforma i desenvolupament agrari, a proposta del conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es declara d'utilitat pública i d'urgent execució la concentració parcel·lària de la zona del nucli agregat d'Aramunt dins el terme municipal de la Conca de Dalt (Pallars Jussà).

Article 2

2.1 El perímetre de la zona a concentrar està format, en principi, pels terrenys situats al marge esquerre de l'embassament de Sant Antoni al nord de la localitat d'Aramunt i que pertany al terme municipal de la Conca de Dalt, delimitats per la cota 600 m.

2.2 L'esmentat perímetre quedarà determinat definitivament, un cop realitzades les inclusions, les rectificacions o les exclusions que, si s'escau, s'acordin tenint en compte el que preveuen els articles 172 i 187 i següents de la Llei de reforma i desenvolupament agrari.

Article 3

El Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca podrà...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR