ORDRE IRP/416/2010, de 5 d'agost, de concreció de la comercialització de la loteria Binjocs mitjançant l'ús d'un sistema informàtic.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Interior, Relacions Institucionals i Participacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IRP/416/2010, de 5 d'agost, de concreció de la comercialització de la loteria Binjocs mitjançant l'ús d'un sistema informàtic.

El Decret 99/2010, de 27 de juliol, aprova el Reglament de la loteria denominada Binjocs, modalitat de joc de loteria de números que es caracteritza per utilitzar un sistema de joc desenvolupat a través de terminals de joc instal·lats en establiments autoritzats, d'acord amb allò previst a l'article 5.1 de l'esmentat Reglament. Aquests terminals de joc estan connectats als sistemes informàtics de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, a través de l'enllaç del servidor instal·lat en cada establiment amb el servidor central ubicat a les instal·lacions de l'Entitat.

Les característiques de comercialització d'aquesta loteria la diferencien de les loteries tradicionals, ja que la persona jugadora és la que adquireix directament els bitllets desitjats pels jocs, que s'emeten electrònicament a través del terminal de joc. La persona jugadora és la que tria el moment de celebració del sorteig pels jocs asíncrons i té coneixement immediat del seu resultat. La intervenció de la persona agent venedora, en aquest cas, es limita a facilitar els terminals de joc connectats als sistemes informàtics de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, a oferir un sistema de compte a les persones jugadores que vulguin participar en aquests jocs i, en darrer terme, a satisfer el saldo resultant de la participació en aquests jocs a les persones jugadores si, per import, escau.

Atesa l'especificitat de la loteria Binjocs consistent en la utilització de sistemes informàtics, es fa necessari concretar la seva comercialització tenint en compte, entre d'altres, el contingut del seu reglament i les previsions concretes que es fan en el Decret 364/2006, de 3 d'octubre, de regulació de les condicions de comercialització dels jocs de loteria organitzats i gestionats per l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat.

Per tant, a proposta del Consell d'Administració de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, i fent ús de les facultats que m'atribueix la disposició final segona del Decret esmentat,

Ordeno:

Article 1

Objecte

L'objecte d'aquesta Ordre és la concreció de la comercialització de la loteria Binjocs que es desenvolupa a partir d'una multiplicitat de variants i que es comercialitza mitjançant terminals connectats als sistemes informàtics de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, a través de l'enllaç del servidor instal·lat en cada establiment autoritzat amb el servidor central ubicat a les instal·lacions de l'Entitat.

Article 2

Sistema de prepagament

2.1 Les persones jugadores de la loteria Binjocs per a poder participar han de procedir prèviament de la forma següent:

  1. Sol·licitar de la persona agent venedora...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR