ORDRE INT/533/2006, de 13 de novembre, per la qual es concreta la variant de la loteria Binjocs que es comercialitza amb el nom de '5x5 Bingo'.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

INT/533/2006, de 13 de novembre, per la qual es concreta la variant de la loteria Binjocs que es comercialitza amb el nom de "5x5 Bingo".

L'article 2 del Decret 365/2006, de 3 d'octubre, pel qual s'aprova el Reglament de la loteria denominada Binjocs preveu que aquesta loteria pugui desenvolupar-se a partir d'una multiplicitat de variants de joc, atenent a diferents formes de participació, diferents probabilitats i diferents formats de bitllet, entre d'altres.

L'apartat 2 del mateix article 2, exigeix que, abans de la seva comercialització, les característiques de cada variant siguin aprovades, prèvia proposta del Consell d'Administració de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat, per ordre de la persona titular del Departament competent en matèria de joc i apostes, que ha de ser publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Atesa l'Ordre INT/523/2006, de 10 de novembre, per la qual es concreten els premis acumulats de les variants de la loteria denominada Binjocs, i l'Ordre INT/530/2006, de 13 de novembre, de concreció de la comercialització de la loteria Binjocs mitjançant l'ús d'un sistema informàtic;

Atesa la proposta del Consell d'Administració de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat i en ús de les atribucions que em confereix l'article 2.2 del Decret 365/2006, de 3 d'octubre, pel qual s'aprova el Reglament de la loteria denominada Binjocs,

Ordeno:

Article 1

Objecte

L'objecte d'aquesta Ordre és la concreció de les característiques de la variant de la loteria Binjocs comercialitzada amb el nom comercial de "5x5 Bingo".

Article 2

Forma de participació

La variant "5x5 Bingo" és de participació individual. Hi ha una única persona participant per cada sorteig.

Article 3

Característiques del bitllet

3.1 Cada bitllet està configurat per vint-i-cinc caselles, disposades en forma de matriu de cinc files per cinc columnes.

3.2 Totes les caselles, menys la casella central, tenen un número inscrit, que es comprèn d'entre l'u i el setanta-cinc.

3.3 Dintre d'un mateix bitllet no hi pot haver cap número repetit.

Article 4

Preu del bitllet

4.1 El preu de cada bitllet a la variant "5x5 Bingo" és de 0,20 euros, 0,40 euros, 0,60 euros, 0,80 euros i d'1 euro, a elecció de la persona jugadora.

4.2 El preu del bitllet escollit per la persona jugadora ha de ser el mateix per a tots els...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR