DECRET 144/1999, de 18 de maig, pel qual s'autoritza la implantació dels estudis conduents a l'obtenció del títol de diplomat en fisioteràpia a la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat Internacional de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

144/1999, de 18 de maig, pel qual s’autoritza la implantació dels estudis conduents a l’obtenció del títol de diplomat en fisioteràpia a la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat Internacional de Catalunya.

La Llei 11/1997, d’1 d'octubre, de reconeixement de la Universitat Internacional de Catalunya, estableix, en el seu article 2, els centres dels quals consta inicialment aquesta Universitat i els estudis que s’hi imparteixen. Entre aquests centres s’inclou la Facultat de Ciències de la Salut, la qual organitza els ensenyaments conduents a l’obtenció dels títols de llicenciat en odontologia i de diplomat en infermeria.

La Universitat Internacional de Catalunya ha manifestat la voluntat d’ampliar la seva oferta educativa dins l’àmbit de les ciències de la salut, i ha demanat al Comissionat per a Universitats i Recerca autorització per impartir els estudis de diplomat en fisioteràpia a la Facultat de Ciències de la Salut, aprofitant la infraestructura i els serveis d’aquest centre per a l’organització dels estudis en qüestió.

D’acord amb aquesta petició, conformement al que estableixen la Llei 11/1983, de 25 d’agost, de reforma universitària; el Reial decret 557/1991, de 12 d’abril, sobre creació i reconeixement d’universitats i centres universitaris i el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la Programació Universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement i de reordenació de centres docents universitaris i d’implantació d’ensenyaments, a proposta del conseller de la Presidència i amb l’acord previ del Govern,

Decreto:

Article únic

Autoritzar la implantació dels estudis conduents a l’obtenció del títol de diplomat en fisioteràpia a la Facultat de Ciències de la Salut de la Universitat Internacional de Catalunya.

Disposició addicional

Un cop homologat el títol i complerts els compromisos adquirits per la Universitat Internacional de Catalunya, aquesta sol·licitarà al Comissionat per a Universitats i Recerca...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR