DECRET 277/1996, de 23 de juliol, pel qual s'autoritza la implantació dels estudis conduents a l'obtenció de diversos títols universitaris oficials a la Universitat de Barcelona, a la Universitat Autònoma de Barcelona, a la Universitat Politècnica de Catalunya, a la Universitat Pompeu Fabra, a la Universitat de Girona i a la Universitat de Lleida.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

Per tal d'impartir els plans d'estudis de diferents ensenyaments universitaris oficials, els consells socials de les universitats de Barcelona, Autònoma de Barcelona, Politècnica de Catalunya, Pompeu Fabra, de Girona i de Lleida n'han sol·licitat l'implantació al comissionat per a Universitats i Recerca del Departament de la Presidència.

En virtut d'això, i d'acord amb la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació dels consells socials, amb els informes favorables del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats, a proposta del conseller de la Presidència i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

S'autoritza la implantació a la Universitat de Barcelona dels estudis conduents a l'obtenció dels títols següents: Llicenciat en psicopedagogia, segon cicle (Facultat de Pedagogia). Llicenciat en filologia eslava (Facultat de Filologia). Llicenciat en ciències actuarials i financeres, segon cicle (Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials). Llicenciat en ciències polítiques i de l'administració, segon cicle (Facultat de Dret). Llicenciat en antropologia social i cultural, segon cicle (Facultat de Geografia i Història). Llicenciat en lingüística, segon cicle (Facultat de Filologia).

Article 2

S'autoritza la implantació a la Facultat de Ciències de la Universitat Autònoma de Barcelona dels estudis conduents a l'obtenció del títol de llicenciat en ciències ambientals.

Article 3

S'autoritza la implantació conjunta a la Facultat de Química de la Universitat de Barcelona i a la Facultat de Ciències de la Universitat Autònoma de Barcelona dels estudis conduents a l'obtenció del títol d'enginyer químic.

Article 4

S'autoritza la implantació a la Universitat Politècnica de Catalunya dels estudis conduents a l'obtenció dels títols següents: Enginyer en organització industrial, segon cicle (Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials de Barcelona). Enginyer en automàtica i electrònica industrial, segon cicle (Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials de Terrassa). Enginyer tècnic de telecomunicació, especialitat en sistemes electrònics (Escola Universitària Politècnica de Manresa). Enginyer tècnic industrial, especialitat en mecànica (Escola Universitària Politècnica de Manresa). Enginyer tècnic industrial, especialitat en...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR