DECRET 238/1999, de 31 d'agost, pel qual s'autoritza la implantació dels estudis conduents a l'obtenció del títol de llicenciat en traducció i interpretació, segon cicle, al centre ESADE-Escola Superior d'Administració i Direcció d'Empreses de la Universitat Ramon Llull.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

238/1999, de 31 d'agost, pel qual s’autoritza la implantació dels estudis conduents a l’obtenció del títol de llicenciat en traducció i interpretació, segon cicle, al centre ESADE-Escola Superior d’Administració i Direcció d’Empreses de la Universitat Ramon Llull.

La Universitat Ramon Llull és una universitat privada reconeguda per la Llei del Parlament de Catalunya 12/1991, de 10 de maig.

Pel Decret 5/1996, de 9 de gener, es va autoritzar la desadscripció del centre ESADE-Ciències Empresarials de la Universitat Politècnica de Catalunya per integrar-se a la Universitat Ramon Llull, amb la denominació ESADE-Escola Superior d’Administració i Direcció d’Empreses.

Arran d’aquesta integració, el centre ESADE-Escola Superior d’Administració i Direcció d’Empreses organitza els estudis conduents a l’obtenció de diverses titulacions universitàries de la Universitat Ramon Llull.

Per tal d’ampliar la seva oferta docent, l’equip rector de la Universitat Ramon Llull va acordar sol·licitar al Comissionat per a Universitats i Recerca la implantació dels estudis conduents a l’obtenció del títol de llicenciat en traducció i interpretació, segon cicle, els quals s’impartirien al centre ESADE-Escola Superior d’Administració i Direcció d’Empreses d’aquesta Universitat.

En conseqüència, d’acord amb la sol·licitud de l’equip rector de la Universitat Ramon Llull i de conformitat amb el que estableixen la Llei 11/1983, de 25 d’agost, de reforma universitària, la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de consells socials, el Reial decret 557/1991, de 12 d’abril, sobre creació i reconeixement d’universitats i centres universitaris, el Decret 258/1997, de 30 de setembre, pel qual es regula la programació universitària de Catalunya i els procediments de creació o reconeixement d’universitats i de reordenació de centres docents universitaris i d’implantació d’ensenyaments, a proposta del conseller de la Presidència i previ acord del Govern,

Decreto:

Article únic

S’autoritza la implantació dels estudis conduents a l’obtenció del títol de llicenciat en traducció i interpretació, segon cicle, al centre ESADE-Escola Superior d’Administració i Direcció d’Empreses de la Universitat Ramon Llull.

Disposició addicional

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR