ORDRE ARP/418/2003, de 13 d'octubre, per la qual es convoquen eleccions per a la provisió dels càrrecs als òrgans de govern de les confraries de pescadors, les federacions territorials i la Federació Nacional Catalana de Confraries de Pescadors.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ARP/418/2003, de 13 d'octubre, per la qual es convoquen eleccions per a la provisió dels càrrecs als òrgans de govern de les confraries de pescadors, les federacions territorials i la Federació Nacional Catalana de Confraries de Pescadors.

La Llei 22/2002, de 12 de juliol, de confraries de pescadors (DOGC núm. 3684, de 24.7.2002), determina que el mandat dels membres de govern de les confraries de pescadors i les seves federacions és de quatre anys.

Atès que, dins de l'últim trimestre d'aquest any i primer de l'any vinent, s'exhaureix el mandat dels membres de govern de les confraries de pescadors i les seves federacions, procedeix la convocatòria del procés electoral per a la renovació dels càrrecs electes.

L'article 31 de la Llei 22/2002, de 12 de juliol, determina que correspon al conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca la convocatòria del procés electoral mitjançant una ordre publicada al DOGC, la qual ha de fixar el calendari de les eleccions.

Pel Decret 232/2003, de 23 de setembre, s'ha aprovat el procediment electoral de les confraries de pescadors i les seves federacions (DOGC núm. 3985, de 10.10.2003).

En ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

D'acord amb l'annex del Decret 232/2003, de 23 de setembre, pel qual s'estableix el procediment electoral de les confraries de pescadors i les seves federacions, es convoquen les eleccions als òrgans de govern de les confraries de pescadors, les federacions territorials i la Federació Nacional Catalana de Confraries de Pescadors d'acord amb el calendari que s'estableix a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 2

El mandat dels actuals membres dels òrgans de govern de les confraries de pescadors i les seves federacions queden prorrogats fins a la data de constitució dels nous òrgans.

Barcelona, 13 d'octubre de 2003

Josep Grau i Seris

Conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca

Annex

Calendari per a les eleccions a confraries de pescadors, federacions territorials i Federació Nacional Catalana

Elecció i constitució de les juntes generals de les confraries de pescadors

27.10.2003: constitució dels comitès electorals i de la Junta Electoral.

29.10.2003: publicació del cens provisional i l'organigrama al tauler d'anuncis de les confraries, les delegacions territorials i els serveis centrals del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca. El període de publicació és de deu dies. Durant aquest període es poden formular reclamacions al...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR