DECRET 11/2003, de 8 de gener, de consolidació personal de part del complement retributiu específic per a l'exercici del càrrec de director/a en els centres de formació d'adults de titularitat del Departament de Benestar i Família.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorPresidència de la Generalitat
Rango de LeyDecret

DECRET

11/2003, de 8 de gener, de consolidació personal de part del complement retributiu específic per a l'exercici del càrrec de director/a en els centres de formació d'adults de titularitat del Departament de Benestar i Família.

La Llei orgànica 9/1995, de 20 de novembre, de la participació, l'avaluació i el govern dels centres docents, en el capítol III regula l'elecció dels equips directius dels centres docents públics. En l'article 25.5 estableix la percepció d'una part del complement retributiu específic del càrrec per a aquelles persones que hagin estat nomenades d'acord amb el procediment establert en la mateixa Llei, i un cop finalitzat el seu nomenament, mentre es trobin en servei actiu i disposin d'una valoració positiva del seu exercici de mandat. El mateix article determina que les administracions educatives establiran les condicions i els requisits per a la percepció d'aquest complement.

El Decret 413/2000, de 27 de desembre (DOGC núm. 3301, de 9.1.2001), pel qual es regula la consolidació personal de part del complement retributiu específic per a l'exercici del càrrec de director/a en els centres docents públics de Catalunya, estableix les condicions i els requisits per a aquells/es docents que hagin desenvolupat aquestes tasques en els centres docents públics gestionats pel Departament d'Ensenyament.

Tenint en compte el que s'ha exposat anteriorment, resta pendent regular la consolidació personal de part del complement retributiu per a aquells/es docents que hagin exercit el seu càrrec en centres docents públics de titularitat del Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya.

És per això que, a proposta de la consellera de Benestar i Família, un cop efectuada la tramitació sindical corresponent, d'acord amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora, amb l'informe del Consell Escolar de Catalunya dictat en compliment de l'article 9.1 de la Llei 25/1985, de 10 de desembre, dels consells escolars, i amb la deliberació prèvia del Govern de la Generalitat de Catalunya,

Decreto:

Article 1

Objecte

Aquest Decret té per objecte regular la consolidació personal de part del complement retributiu específic corresponent a l'exercici del càrrec de director/a, per part dels/de les docents pertanyents al cos de mestres i al cos de professors/es d'ensenyament secundari que hagin desenvolupat aquestes tasques...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR