DECRET 49/2009, de 24 de març, de modificació del Decret 300/1987, de 4 d'agost, de constitució del Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF), i dels Estatuts d'aquest Consorci.

Fecha de Entrada en Vigor15 de Abril de 2009
SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

BODY LINK="#0000ff" VLINK="#800080">

DECRET

49/2009, de 24 de març, de modificació del Decret 300/1987, de 4 d'agost, de constitució del Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF), i dels Estatuts d'aquest Consorci.

El Decret 300/1987, de 4 d'agost, va aprovar la constitució del Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF), i va aprovar-ne els Estatuts, que consten a l'annex del Decret esmentat.

Posteriorment, els Estatuts del CREAF s'han modificat mitjançant els decrets 32/1992, de 10 de febrer; 92/1996, de 19 de març; 323/2000, de 27 de setembre, i 375/2006, de 3 d'octubre.

El CREAF és un consorci format per la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Barcelona, l'Institut d'Estudis Catalans, l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries i la Generalitat de Catalunya, que té per objecte la promoció, la recerca, els estudis i l'ensenyament en el camp de l'ecologia i les aplicacions forestals.

Atès que, en concordança amb els seus objectius, el CREAF és obert a la incorporació de nous membres, en la sessió núm. 24 del Patronat del CREAF, el 30 de maig de 2005, es va acordar integrar com a nou membre el Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), i en la sessió d'1 de desembre de 2008 es va aprovar la modificació dels Estatuts.

La incorporació del CSIC ha fet que es modifiqui la composició del Patronat a fi de mantenir el grau de representació de cada institució.

D'altra banda, esdevé necessari incorporar la perspectiva de gènere en els Estatuts i adaptar els preceptes sobre personal a la nova normativa bàsica estatal sobre l'empleat públic, i també al règim d'incompatibilitats dels alts càrrecs de la Generalitat de Catalunya pel que fa al director o la directora del CREAF.

La resta de membres institucionals del CREAF ja han ratificat aquest acord, d'acord amb l'article 12 dels Estatuts del Consorci.

A proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques; del conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural; del conseller de Medi Ambient i Habitatge, i del conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es modifica l'article 1 del Decret 300/1987, de 4 d'agost, de constitució del Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals, que queda redactat de la manera següent :

.Article 1

.S'aprova la constitució del Consorci del Centre de Recerca Ecològica i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR