DECRET 87/1996, de 20 de febrer, pel qual es constitueix l'organisme pagador de les despeses corresponents a la política agrícola comuna a Catalunya i s'estableix la seva organització i funcionament.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

El Reglament (CEE) 729/70, del Consell, de 21 d'abril de 1970, sobre finançament de la política agrícola comuna, en la seva redacció donada pel Reglament (CE) 1287/95, del Consell, de 22 de maig, i el Reglament (CE) 1663/95, de la Comissió, de 7 de juliol, pel qual s'estableixen les disposicions d'aplicació del Reglament 729/70, del Consell, estableixen la possibilitat que, dins un Estat membre, hi hagi més d'un organisme autoritzat per al pagament de les despeses corresponents a la política agrícola comuna, anomenats organismes pagadors, disposant, així mateix, els requisits i les condicions per a la seva constitució, organització i funcionament.

En conseqüència, és procedent determinar l'organisme autoritzat per a això, regulant-ne l'organització i funcionament, per tal de comunicar a la Comissió l'organisme pagador d'aquesta comunitat autònoma.

Vist el Reial decret 2206/1995, de 28 de desembre, pel qual es regulen les actuacions interadministratives relatives a les despeses de la Secció Garantia del Fons Europeu d'Orientació i de Garantia Agrícola (a partir d'ara FEOGA);

A proposta dels consellers d'Economia i Finances i d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

S'autoritza el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca per actuar com a organisme encarregat del pagament dins la Generalitat de Catalunya de les despeses reflectides a l'article 3 del Reglament (CEE) 729/70, a partir d'ara anomenat organisme pagador.

Article 2

2.1 Són funcions de l'organisme pagador:

  1. Autoritzar el pagament relatiu a l'establiment de la quantitat que hauria de ser pagada d'acord amb la legislació comunitària.

  2. Realitzar l'execució dels pagaments, en el sentit d'emetre una instrucció o ordre de pagament dirigida a la Tresoreria de la Generalitat de Catalunya, per al pagament de la quantitat autoritzada al sol·licitant, en l'àmbit exclusiu de la normativa comunitària.

  3. Realitzar les funcions administratives, comptables i de control intern en relació amb els pagaments a què es refereix l'apartat anterior, en l'àmbit exclusiu de la normativa comunitària i sens perjudici de les competències de la Intervenció General del Departament d'Economia i Finances.

  4. Les funcions de relació amb l'organisme de coordinació a què es refereix l'article 4.1.b) del Reglament (CEE)...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR