ORDRE ECO/11/2011, de 24 de gener, d'adaptació de la composició de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa de la Generalitat de Catalunya a la nova denominació, organització i àmbits competencials dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ECO/11/2011, de 24 de gener, d'adaptació de la composició de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa de la Generalitat de Catalunya a la nova denominació, organització i àmbits competencials dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

La Junta Consultiva de Contractació Administrativa de la Generalitat de Catalunya fou creada mitjançant el Decret 192/1981, de 9 de juliol, i va ser adscrita al Departament d'Economia i Finances. Amb posterioritat, aquesta primera disposició ha estat objecte de diverses modificacions, les més significatives de les quals foren les aprovades amb el Decret 376/1996, de 2 de desembre, que va adequar les funcions de la Junta a la Llei 13/1995, de 18 de maig, de contractes de les administracions públiques i la més recent, la que va dur a terme el Decret 82/2007, de 3 d'abril, de modificació de la seva composició, que va suposar, entre d'altres adequacions, la incorporació dels representants de les organitzacions sindicals als òrgans de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa.

La Disposició final primera del Decret 82/2007, de 3 d'abril, esmentat, va preveure l'autorització al conseller o consellera d'Economia i Finances a efectuar per ordre les futures adaptacions que resultessin necessàries en la composició dels òrgans de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa com a conseqüència de l'aprovació de decrets de reestructuració i/o de reorganització dels òrgans, departaments o organismes de l'Administració de la Generalitat.

El Decret 200/2010, de 27 de desembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit competencial dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, ha configurat la nova organització dels departaments de l'Administració de la Generalitat i ha determinat els respectius àmbits de competència. Aquestes previsions han estat objecte de regulació específica mitjançant els decrets de reestructuració de cadascun dels departaments.

El Decret 203/2011, de 18 de gener, de creació de l'Oficina de Supervisió i Avaluació de la Contractació Pública al Departament de la Presidència i de reestructuració de la Secretaria General i la Direcció General del Patrimoni de la Generalitat de Catalunya del Departament d'Economia i Coneixement, suprimeix la Direcció General de Contractació Pública del Departament de la Presidència i adscriu la Junta Consultiva de Contractació Administrativa a la Secretaria General del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR