DECRET 111/2003, d'1 d'abril, de modificació de la composició de les comissions consultives d'accés motoritzat al medi natural regulades pel Decret 166/1998, de 8 de juliol, de regulació de l'accés motoritzat al medi natural.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació
Rango de LeyDecret

DECRET 111/2003, d'1 d'abril, de modificació de la composició de les comissions consultives d'accés motoritzat al medi natural regulades pel Decret 166/1998, de 8 de juliol, de regulació de l'accés motoritzat al medi natural.

El Decret 166/1998, de 8 de juliol, de regulació de l'accés motoritzat al medi natural, regula la composició i les funcions de les comissions consultives de l'accés motoritzat al medi natural.

Atès que la circulació motoritzada que es regula en el Decret esmentat pot arribar a incidir en terrenys que es dediquen a conreu o pasturatge, és procedent augmentar la representació de les organitzacions professionals agràries en les comissions consultives. Igualment, cal adequar la composició de la Comissió a l'àmbit de competències que actualment corresponen al Departament de Medi Ambient en l'àmbit forestal i de protecció del medi natural.

A proposta del conseller de Medi Ambient i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifica l'article 13.1 del Decret 166/1998, de 8 de juliol, de regulació de l'accés motoritzat al medi natural, que queda redactat de la manera següent:

"En cada comarca es constituirà una comissió consultiva de l'accés motoritzat al medi natural, formada pels membres següents:

"El president o presidenta del consell comarcal, o persona en qui delegui, que serà el president o presidenta de la comissió.

"El o la cap de l'oficina comarcal del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca.

"Un màxim de sis alcaldes o alcaldesses de la comarca designats pel consell comarcal corresponent, havent fet la consulta prèvia a les entitats municipalistes.

"Els directors/es o responsables d'espais inclosos al Pla d'espais d'interès natural, en el cas que a la comarca n'hi hagi, i fins a un màxim de dues persones representants.

"Quatre persones representants de les organitzacions professionals agràries que...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR