ORDRE ECO/137/2014, de 22 d'abril, de regulació de fitxers que contenen dades de caràcter personal del Departament d'Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i de determinats ens que en depenen o hi estan vinculats.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

El Decret 200/2010, de 27 de desembre, de creació, denominació i determinació de l’àmbit de competències dels departaments de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, en el seu article 3 determina les competències que correspon exercir al Departament d’Economia i Coneixement, i el Decret 38/2014, de 25 de març, de reestructuració del Departament d’Economia i Coneixement en regula l’organització per a l’exercici de les competències que li han estat atribuïdes.

Actualment, l’Ordre ECF/562/2010, de 22 de novembre, regula els fitxers de dades de caràcter personal que hi ha al Departament. Aquesta Ordre regula també els fitxers amb dades de caràcter personal de l’Institut Català de Finances, l’Institut d’Estadística de Catalunya i l’Autoritat Catalana de la Competència.

Els fitxers corresponents a l’àmbit competencial d’universitats es van crear mitjançant l’Ordre IUE/458/2010, de 17 de setembre, per la qual es regulen els fitxers que contenen dades de caràcter personal del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa.

Pel que fa a l’àmbit competencial del joc, el fitxer fou creat pel Decret 324/1994, de 16 novembre, pel qual es regulen els fitxers automatitzats que contenen dades de caràcter personal gestionats pel Departament de Governació i els seus organismes autònoms, modificat per l’Ordre JUI/120/2003, de 4 de març, per la qual es regulen determinats fitxers que contenen dades de caràcter personal en l’àmbit del Departament de Justícia i Interior.

A causa dels canvis competencials i organitzatius que hi ha hagut al Departament, es fa necessari revisar l’actual regulació dels fitxers de dades de caràcter personal, i si escau, modificar-los, suprimir-los i crear-ne de nous i adequar-los d’aquesta manera a la realitat actual.

L’article 20 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, estableix que la creació, la modificació o la supressió dels fitxers de les administracions públiques requereix una disposició general publicada al diari oficial corresponent.

La Llei 32/2010, d’1 d’octubre, de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades de Catalunya, en la disposició final tercera, estableix que els consellers de la Generalitat, dins l’àmbit de les competències respectives, resten habilitats per crear, modificar i suprimir, mitjançant una ordre, els fitxers dels seus departaments o dels ens públics vinculats o que en depenen.

En conseqüència, en ús de les facultats que m’atorga l’article 39.3 de la Llei 13/2008, del 5 de novembre, de la presidència de la Generalitat i del Govern, i tenint en compte el que estableix la disposició final tercera de la Llei 32/2010, de l’1 d’octubre, de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, amb l’informe previ de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, i d’acord amb el Dictamen de la Comissió Jurídica Assessora,

Ordeno:

Article 1

Objecte

Aquesta Ordre té per objecte crear, modificar i suprimir els fitxers amb dades de caràcter personal gestionats en l'àmbit del Departament d’Economia i Coneixement, l’Institut d’Estadística de Catalunya, l’Institut Català de Finances i l’Autoritat Catalana de la Competència i que es descriuen als annexos 1, 2 i 3 d’aquesta Ordre, de conformitat amb el que disposa la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i la resta de normativa vigent en matèria de protecció de dades.

Article 2

Creació de fitxers

Es creen els fitxers de dades de caràcter personal que es recullen a l’annex 1 d’aquesta Ordre, que són els següents:

Departament d’Economia i Coneixement

Direcció General del Patrimoni de la Generalitat de Catalunya. Secretaria Tècnica de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa

  1. Plataforma de serveis de contractació pública

  2. Gestió d’expedients de contractació electrònica

    Direcció de Serveis

  3. Subvencions del Departament d’Economia i Coneixement

    Secretaria d’Hisenda

  4. Queixes i suggeriments tramitats per l’Oficina del Contribuent

    Secretaria d’Universitats i Recerca

  5. Gestió econòmica i contractació de la Secretaria d’Universitats i Recerca

  6. Usos de recursos TIC de la Secretaria d’Universitats i Recerca

    Secretaria general del Consell Interuniversitari de Catalunya

  7. Professorat PAU

  8. ACCESNET, accés a la universitat

    Autoritat Catalana de la Competència

  9. Relacions Institucionals de l’Autoritat Catalana de la Competència

    Institut Català de Finances

  10. Gestió de llogaters

    Institut d’Estadística de Catalunya

  11. Control d’accés a l’Institut d’Estadística de Catalunya

Article 3

Modificació de fitxers

Es modifiquen alguns dels fitxers de dades de caràcter personal regulats a l’Ordre ECF/562/2010, de 22 de novembre, per la qual es regulen els fitxers amb dades de caràcter personal que hi ha al Departament d’Economia i Finances, altres regulats a l’Ordre IUE/458/2010, de 17 de setembre, per la qual es regulen els fitxers que contenen dades de caràcter personal el Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, i un fitxer regulat a l’Ordre JUI/120/2003, de 4 de març, per la qual es regulen determinats fitxers que contenen dades de caràcter personal en l’àmbit del Departament de Justícia i Interior.

Els fitxers modificats es recullen a l’annex 2 d’aquesta Ordre, i són els següents:

Departament d’Economia i Coneixement

Secretaria general

  1. Relacions Institucionals. Es modifica el contingut dels apartats següents: Finalitat i usos previstos. Persones i col·lectiu afectats. Procediment de recollida de les dades. Òrgan administratiu responsable per exercir els drets ARCO. Servei o unitat davant del qual es poden exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

    De l’extingida Direcció Genera l de Contractació Pública

  2. Registre oficial d’empreses classificades. Es modifica el contingut dels apartats següents: Finalitat i usos previstos. Persones i col·lectiu afectats. Dades identificatives. Cessió de dades. Òrgan administratiu responsable. Òrgan administratiu responsable per exercir els drets ARCO. Servei o unitat davant del qual es poden exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

  3. Registre públic de contractes. Es modifica el contingut dels apartats següents: Finalitat i usos previstos. Persones i col·lectiu afectats. Procediment de recollida de les dades. Dades identificatives. Cessió de dades. Òrgan administratiu responsable. Òrgan administratiu responsable per exercir els drets ARCO. Servei o unitat davant del qual es poden exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

  4. Registre electrònic d’empreses licitadores. Es modifica el contingut dels apartats següents: Finalitat i usos previstos. Persones i col·lectiu afectats. Dades identificatives. Òrgan administratiu responsable. Òrgan administratiu responsable per exercir els drets ARCO. Servei o unitat davant del qual es poden exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

    Direcció General del Patrimoni de la Generalitat de Catalunya

  5. Herències testades i intestades. Es modifica el contingut dels apartats següents: Servei o unitat davant del qual es poden exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

  6. Sector públic. Es modifica el contingut dels apartats següents: Servei o unitat davant del qual es poden exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

  7. Parc immobiliari. Es modifica el contingut dels apartats següents: Servei o unitat davant del qual es poden exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

  8. Contractació centralitzada de subministrament i serveis. Es modifica el contingut dels apartats següents: Òrgan administratiu responsable per exercir els drets ARCO. Servei o unitat davant del qual es poden exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

    Direcció de Serveis

  9. Gestió de vehicles de representació. Es modifica el contingut dels apartats següents: Òrgan responsable del fitxer. Servei o unitat davant del qual es poden exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

  10. Directori de personal. Es modifica el contingut dels apartats següents: Òrgan administratiu responsable. Servei o unitat davant del qual es poden exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

  11. Control d’accessos als edificis. Es modifica el contingut dels apartats següents: Servei o unitat davant del qual es poden exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

  12. Videovigilància. Es modifica el contingut dels apartats següents: Servei o unitat davant del qual es poden exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

  13. Prevenció de riscos laborals. Es modifica el contingut dels apartats següents: Servei o unitat davant del qual es poden exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

  14. Selecció de personal. Es modifica el contingut dels apartats següents: Servei o unitat davant del qual es poden exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

  15. Gestió Econòmica i contractació. Es modifica el contingut dels apartats següents: Servei o unitat davant del qual es poden exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

    Assessoria Jurídica

  16. Abintestats. Es modifica el contingut dels apartats següents: Servei o unitat davant del qual es poden exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

  17. Recursos contenciosos administratius. Es modifica el contingut dels apartats següents: Servei o unitat davant del qual es poden exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

    Direcció General de Política Financera, Assegurances i Tresor

  18. Assegurances de la Generalitat. Es modifica el contingut dels apartats següents: Procediment de recollida de les dades. Dades identificatives. Cessions de dades. Òrgan responsable del fitxer.

  19. Registre de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR