ORDRE ECF/311/2003, de 26 de juny, per la qual s'aprova el contingut del model de contracte d'arrendament de finques urbanes.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Economia i Finances
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ECF/311/2003, de 26 de juny, per la qual s'aprova el contingut del model de contracte d'arrendament de finques urbanes.

En el marc del nou sistema de finanÁament de les comunitats autÚnomes, la Generalitat de Catalunya tÈ assumides competËncies en l'‡mbit de la gestiÛ i liquidaciÛ de tributs cedits, entre les quals cal incloure la relativa a l'aprovaciÛ del model de contracte d'arrendament de finques urbanes, operaciÛ subjecta a l'impost sobre transmissions patrimonials i actes jurÌdics documentats.

En exercici d'aquestes competËncies, el legislador autonÚmic, en la disposiciÛ addicional primera de la Llei 31/2002, de 30 de desembre, de mesures fiscals i administratives, i d'acord amb el que estableix l'article 41.1.a) de la Llei de l'Estat 21/2001, de 27 de desembre, ha autoritzat el conseller o la consellera del Departament d'Economia i Finances perquË en el termini de sis mesos elabori i aprovi el model de contracte per a l'arrendament de bÈns immobles.

Per tot aixÚ, i en ˙s d'aquesta autoritzaciÛ,

Ordeno:

Article 1
  1. †S'aprova el contingut del model de contracte d'arrendament de finques urbanes que consta a l'annex.

  2. †Les caracterÌstiques tËcniques i de seguretat queden supeditades al disseny definitiu d'impressiÛ.

Article 2

Els nous efectes timbrats estaran confeccionats i seran distribuÔts a partir de l'1 de gener de 2004, data a partir de la qual podran Èsser utilitzats.

Disposicions finals

Primera

S'autoritza el director general de Tributs perquË, un cop elaborades les caracterÌstiques tËcniques i de seguretat conforme allÚ previst en...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR