DECRET 413/1988, de 27 de desembre, pel qual s'aproven els convenis individualitzats d'integració de diversos centres privats a la xarxa de centres docents públics.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

En compliment de la Llei 14/1983, de 14 de juliol, reguladora del procés d'integració a la xarxa de centres docents públics de diverses escoles privades, es dictà l'Ordre de 18 de juliol de 1985 (DOGC de 26 d'agost), d'aprovació de la llista definitiva dels centres docents privats a integrar a la xarxa docent pública.

En funció de l'ordre de prioritat d'integració previst en aquesta darrera disposició, i de conformitat amb les prescripcions de la Llei 14/1983, el Departament d'Ensenyament va procedir, juntament amb els titulars i els ajuntaments corresponents, a la formalització dels convenis individualitzats d'integració dels centres Escuela Arrel, Lavinia i Tàber, tots de Barcelona; Flama, de Sant Fruitós del Bages; Andersen, de Vic; i Llebetx, de Vilanova i la Geltrú.

Un cop efectuada la valoració de l'abast i el contingut d'aquests convenis, i en virtut del que preceptua l'article 5 de l'esmentada Llei 14/1983, de 14 de juliol, cal procedir a la seva aprovació a l'efecte de conferir plena eficàcia a les seves clàusules.

En conseqüència, a proposta del Conseller d'Ensenyament i amb l'acord del Consell Executiu,

Decreto:

Article únic

S'aproven els convenis individualitzats d'integració dels centres docents privats que consten a l'annex d'aquest Decret a la xarxa de centres docents públics, així com les previsions de despeses per atendre els pagaments que se'n deriven.

Disposició final Aquesta disposició entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 27 de desembre de 1988

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Josep Laporte i Salas Conseller d'Ensenyament

Annex

Denominació: Escuela Arrel. Número de codi...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR