RESOLUCIÓ de 4 de abril de 2001, de convocatòria per a la provisió, pel sistema de lliure designació, del lloc de cap del Gabinet Tècnic de la Secretaria General del Departament de Governació i Relacions Institucionals (convocatòria de provisió núm. GO/002/01).

SecciónDiversos
Rango de LeyResolució

de 4 d'abril de 2001, de convocatòria per a la provisió, pel sistema de lliure designació, del lloc de cap del Gabinet Tècnic de la Secretaria General del Departament de Governació i Relacions Institucionals (convocatòria de provisió núm. GO/002/01).

Al Departament de Governació i Relacions Institucionals hi ha vacant el lloc de cap del Gabinet Tècnic de la Secretaria General.

L’esmentat lloc de treball consta al Decret 364/1999, de 27 de desembre, d’estructuració parcial del Departament de Governació i Relacions Institucionals, i ha estat aprovat per la Comissió Tècnica de la Funció Pública en l’Acord de 12 de gener de 2000. Així mateix, la descripció del lloc de treball ha estat inclosa en el manual d’organització del Departament de Governació i Relacions Institucionals i aprovada en data 2 de febrer de 2001.

En conseqüència, d’acord amb el que estableix el Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s’aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, i vist l’informe de la Intervenció Delegada,

Resolc:

—1 Convocar, pel sistema de lliure designació, el lloc de cap del Gabinet Tècnic de la Secretaria General del Departament de Governació i Relacions Institucionals, que es descriu a l’annex 1 d’aquesta Resolució.

—2 Aprovar les bases que consten en l’annex 2 d’aquesta Resolució.

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, els interessats poden interposar recurs potestatiu de reposició davant la secretària general del Departament Governació i Relacions Institucionals, en el termini d’un mes a comptar de l’endemà de la publicació o bé recurs contenciós administratiu, davant els jutjats contenciosos administratius, en el termini de dos mesos a comptar de l’endemà de la seva publicació.

Barcelona, 4 d’abril de 2001

p.d. (Resolució de 20.1.2000, DOGC de 18.2.2000)

M. Àngels Barbarà i Fondevila

Secretària general

Annex 1

Descripció de lloc de treball

—1 Característiques del lloc de treball

Nom del lloc: cap del Gabinet Tècnic.

Departament: Governació i Relacions Institucionals.

Unitat directiva: Secretaria General.

Localitat: Barcelona.

Nivell: 30.

Complement específic: 4.387.896 ptes.

Horari: normal.

Tipus de lloc: comandament.

Forma de provisió: lliure designació.

Norma funcional publicada al DOGC núm. 3047, pàg. 16642, de 31.12.1999.

—2 Requisits de participació

Grup: A.

Mobilitat: Administració de la Generalitat.

Col·lectiu de cossos: cossos o escales d’administració general del grup corresponent.

Especificació de cossos: cos superior d’Administració de la Generalitat.

—3 Requisit de coneixement de la llengua catalana

Coneixement oral i escrit de la llengua catalana de nivell C de la Junta Permanent de Català, o equivalent.

—4 Contingut funcional

4.1 Missió: planificar, dirigir i coordinar els programes i les actuacions del Departament en matèria d’informàtica, estudis, informes, publicacions i planificació lingüística, així com altres programes i actuacions relacionats amb els...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR